Sampo Kaulanen näytti totuuden, kuinka Mintun somekuva syntyi – julkaisi kuvan pyllistelevästä vaimostaan ja somessa huvituttiin: "Olisit vähän helmaa kohottanut"

Minttu Kaulanen kertoo suhteensa alusta 1:24
Miten parin suhde sai alkunsa? Katso Maria Veitolan ja Minttu Kaulasen keskustelu

Sampo Kaulanen seurasi sivusta, kun Minttu-vaimo otti kuvan aamiaisestaan.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen rentoutuu vaimonsa Minttu Kaulasen kanssa Saariselällä. Molemmat ovat hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja ovatkin ikuistaneet kuvia lomansa aikana.

Minttu julkaisi kuvan aamiaiskattauksestaan ja taustalla on upea talvinen maisema.

– Otin täydellisen aamiaiskuvan – sen jälkeen naurettiin Sampo Kaulasen tälle behind the scenes -photolle, Minttu kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samaan aikaan, kun Minttu ikuisti täydellisistä Instagram-kuvaansa, otti Sampo oman versionsa tilanteesta. Sampo nappasi kuvan, kun Minttu on asetellut kattauksen maahan ja ottaa kontillaan kuvaa.

– Oli ehkä onnistunein instakuva ikinä, Sampo kirjoitti kuvan yhteyteen nauruhymiöiden kera.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Somessa ihaillaan Mintun ottamaa kuvaa, mutta Sampon lisäämään otokseen on tullut paljon huvittuneita kommentteja.

– Tarkkaa hommaa tarkkaa hommaa.

– Hyvät maisemat.

– Olisit vähän helmaa kohottanut.

Pari nähtiin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa viime syksynä. Jaksossa Minttu kertoi parin suhteen alusta. Naisen mukaan Sampo oli päättänyt iskeä hänet.

– Meillä tosi kova kemia. Se on sydämeltänsä täyttä kultaa. Se tekee tyhmiä juttuja ja mä en tykkää niistä, hän kuvaili.

Maria tiedusteli naiselta, millaisia juttuja tämä tarkoittaa.

– Esimerkiksi sen päihteiden käyttö. Ne on ollut sellaisia kohtia, että olen sanonut, etten tiedä ollenkaan jatkuuko tää liitto vai ei. Mutta hän lähti itse hakemaan apua, siinä moni sano, että miksi et jätä sitä.

– Niistä en tykkää eikä niistä ole todellakaan helppo päästä yli. Mutta se on mun oma prosessi, siihen Sampo ei voi vaikuttaa, miten jostain asiasta pääsen yli tai olen pääsemättä. 

Lue myös:

    Uusimmat