Mailis Penttilä jakoi pienokaisestaan harvinaisen kuvan – äiti ja tytär poseeraavat herkässä otoksessa

Mailis Penttilä hehkuu tuoreessa Instagram-kuvassa. 

Sosiaalisen median vaikuttaja Mailis Penttilä sai toukokuun lopussa tyttövauvan yhdessä puolisonsa, IT-alalla työskentelevän Pekan kanssa.

Nyt Penttilä julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa poseeraa pienokaisensa kanssa. Hän ei ole näyttänyt aiemmin sosiaalisessa mediassa tyttärensä kasvoja. 

Kuvassa äiti ja tytär ovat pukeutuneet sävy sävyyn, hennon vaaleanpunaisiin. Tyttärelle on laitettu suloinen rusetti päähän.

– Joskus pienimmät asiat vievät eniten tilaa sydämessäsi, Penttilä kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Kuvapäivitys herättää ihastusta seuraajissa.

– Ihanat te, Rosanna Kulju kirjoittaa.

– Ihanat, Alina Voronkova viestittää.

Mailis Penttilä tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -ohjelmasta. Hän osallistui myös vuonna 2016 Miss Helsinki -kisaan. 

Penttilä on ollut yhdessä IT-alan yritystoiminnan kautta vaurastuneen Pekan kanssa jo seitsemän vuoden ajan. Hän kertoi kesällä 2019 Rosanna Kuljun Riisuttu by Rosanna -podcastissa elämästään miehensä kanssa.

Parin tavatessa molemmat olivat päivätöissä, mutta nykyisin Penttilä on kotona. Podcastissa hän kertoi, että lopetti työnsä lounaskahvilassa sen jälkeen, kun pari muutti yhteen. Ratkaisu tehtiin, koska parin talous ei riippunut Penttilän pitkistä työpäivistä.  Penttilä on kotivaimo omasta ehdotuksestaan.

– Pekka on vähän huolissaan siitä, että onko minulla tylsää. Hänellä työ on niin iso osa elämää, ettei hän ymmärrä sitä, ettei itselläni ole mitään samanlaista intohimoa kuin Pekalla on tuo koodaus ja bisnesjutut, Penttilä kertoo.

– Yritän tehdä kaiken Pekalle mahdollisimman helpoksi, Penttilä kuvaili kotivaimon arkeaan.

Penttilä hoitaa kaikki perheen kauppaostokset.

– Pekka ei varmaan edes osaisi käydä kaupassa, Penttilä toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat