Minttu Kaulanen pohti liittonsa kohtaloa Sampo-puolison päihteiden käytön takia: "Niistä ei ole todellakaan helppo päästä yli"

Minttu Kaulanen kertoo suhteensa alusta 1:24
Miten parin suhde sai alkunsa? Katso Maria Veitolan ja Minttu Kaulasen keskustelu

Minttu Kaulanen kertoo pohtineensa liittonsa tilaa puolison päihteiden käytön takia. 

Yökylässä Maria Veitola -sarjan seuraavassa jaksossa Maria Veitola yökyläilee lumisissa Lapin maisemissa kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulasen luona. Sampo rohkaisee Marian jääkylpyyn ja paljastaa, mistä on onnistunut löytämään avun heikompina hetkinä. Aamulla tavataan Sampon äiti Anne, joka tekee Marialle yllättävän ehdotuksen.

Jaksossa Minttu Kaulanen myös kertoo parin suhteen alusta. Naisen mukaan Sampo oli päättänyt iskeä hänet.

– Meillä tosi kova kemia. Se on sydämeltänsä täyttä kultaa. Se tekee tyhmiä juttuja ja mä en tykkää niistä, hän kuvailee. 

Maria tiedustelee naiselta, millaisia juttuja tämä tarkoittaa.

– Esimerkiksi sen päihteiden käyttö. Ne on ollut sellaisia kohtia, että olen sanonut, etten tiedä ollenkaan jatkuuko tää liitto vai ei. Mutta hän lähti itse hakemaan apua, siinä moni sano, että miksi et jätä sitä.

– Niistä en tykkää eikä niistä ole todellakaan helppo päästä yli. Mutta se on mun oma prosessi, siihen Sampo ei voi vaikuttaa, miten jostain asiasta pääsen yli tai olen pääsemättä. 

Katso Marian ja Mintun keskustelu ylhäällä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaisin mtv-palvelussa ja kello 21 MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat