Sami Vatanen joutui taiturimaisen Carolina-tähden pyöritykseen – suomalaispuolustaja täysin voimaton upean yksilösuorituksen edessä

Parhaillaan NHL-kauden jatkumiseen valmistautuvan Carolina Hurricanesin harjoituksissa on ollut seuran videoiden perusteella hyvä tunnelma. Suomalaispuolustaja Sami Vatanen sai tuta Andrei Svetshnikovin taidot harjoituksissa.

NHL-kausi on viimein jatkumassa lähes neljä kuukautta kestäneen koronavirustauon jälkeen. Osa joukkueista on palannut jo harjoitusten pariin. Suomalaistrio Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja Sami Vatasen edustama Carolinakin on päässyt jo jäälle.

Vatanen siirtyi Carolinaan helmikuun lopussa, mutta ei ole vielä pelannut otteluakaan uuden seuransa riveissä loukkaantumisen vuoksi. Nyt Vatanen näyttäisi kuitenkin olevan pelikunnossa.

Carolina julkisti perjantaina Twitter-tilillään videon harjoituksistaan. Videon päätähtinä häärivät suomalaispuolustaja Vatanen ja joukkueen nuori venäläistähti Svetshnikov.

Videolla 20-vuotias Svetshnikov hassuttelee Vatasen tyylikkäillä harhautuksilla nakkikioskille. Vatanen kehui venäläistähden näyttävää suoritusta napauttamalla häntä kevyesti harjoitteen jälkeen polvisuojuksiin ystävällisessä hengessä.

– Svech on takaisin puuhailemassa Svechin juttuja, Carolina kirjoittaa julkaisemansa videon yhteydessä.

NHL-kauden on määrä jatkua 1. elokuuta alkaen Torontossa ja Edmontonissa 24 joukkueen voimin pelattavilla pudotuspeleillä. Carolina kohtaa karsintakierroksella New York Rangersin.

Lue myös:

    Uusimmat