Sami Vatanen jakaa herkullista viestiä Leijonat-faneille – Suomen joukkueeseen saapuu ”maailmanluokan pelaajia”

Leijonien joukkue uudistuu perjantain Iso-Britannia-ottelun alla, kun mukaan liittyvät NHL-puolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell. Leijonien riveissä Sami Vatanen tietää enemmän kuin hyvin kaksikon taidot.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Suomi–Tanska ma 20.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Vatanen, 30, siirtyi toissa kaudella Dallas Starsiin, missä hän ehti vetää lyhyen tovin ajan Heiskasen ja Lindellin kanssa.

– He ovat ihan maailmanluokan pelaajia! Vatanen kuvailee napakasti MTV Urheilulle.

– Ihan sama mihin joukkueeseen heidät laittaa, niin he auttavat – ihan varmasti. Sen lisäksi he molemmat ovat todella mukavia kavereita. He istuvat hyvin tähän meidän muottiimme. He auttavat varmasti tätä joukkuetta menestymään, Vatanen jatkaa.

Suomalaisseuraajat pääsevät nyt lähietäisyydeltä näkemään sen, kuinka kovista pelaajista onkaan kyse.

– Tuollaisia kavereita saa harvoin näihin kekkereihin. He ovat maailman parhaita omalla paikallaan, Vatanen analysoi.

– He ovat pikkuisen erilaisia keskenään, mutta molemmat pelaavat ihan järkyttäviä minuutteja. He taisivat välillä pelata yhdessä tällä kaudella. Hienoa nähdä heidät täällä, Vatanen jatkaa.

Vatasta ei paljoa harmita, vaikka Heiskanen ja Lindell saattavatkin syödä hänen peliminuuttejaan.

– Voitoista täällä pelataan. Katsotaan, mitä koutsit tekevät ja miten he muokkaavat ketjuja. Kaikki tietävät, että meillä on yksi tavoite täällä. Se on voittaa. Teemme kaikkemme sen eteen, Vatanen tuumaa.  

Lue myös:

    Uusimmat