Sami Kuronen ilmoitti lopettavansa Suomipopilla – nyt tuleva pesti selvisi: "Palaamme yhteen!"

3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella – "Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa"

Suosikkijuontaja Sami Kuronen aloittaa Radio Aallon aamujuontajana. 

Radiosta ja tv:stä tuttu juontaja Sami Kuronen kertoi eilen Instagram-tilillään lopettavansa työt radio Suomipopilla. Hän työskenteli kanavalla seitsemän vuoden ajan.

Nyt Kurosen tulevat suunnitelmat ovat selvinneet. Sanoma tiedotti miehen aloittavan Radio Aallon uutena aamujuontajana. Kurosen parina uudessa 13. tammikuuta alkavassa ohjelmassa on Jenni Alexandrova.

Mies hehkuttaa kollegaansa ja tulevaa pestiä Instagram-tilillään.

– Palaamme yhteen! 

– Aikoinaan teimme Suomipopilla töitä yhdessä, ystävystyttiin ja viimeiset kaksi vuotta olemme haaveilleet, että yhteinen työmme saisi vielä joskus jatkoa! Tammikuussa haaveista tulee totta! 

– Itselleni tämä on myös paluu kotiin! Sain kunnian sanoa Radio Aallon avaussanat tammikuussa 2007. Nyt lähes päivälleen 13 vuotta myöhemmin on uusien sanojen ja tarinoiden aika, hän kirjoittaa.

Fort Boyard -sarjassakin kisannut Alma Hätönen tekee myös paluun radioon ja aloittaa oman aamuohjelman HitMixillä. Kimmo Vehviläinen on puolestaan uuden Aito Iskelmän aamujuontaja.

Suomipopin päiväohjelman uutena tähtenä aloittaa tammikuussa Salatuista elämistä tuttu Janne Saarinen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja