Sami Kuronen avoimena kokemastaan todisteluntarpeesta ja häpeästä: "Typerää!"

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli”

Sami Kuronen jakoi Instagramissa ajatuksiaan Aki Linnanahden podcastin innoittamana.

Suosikkijuontaja Sami Kuronen avasi mielenmaisemaansa somessa juontaja Aki Linnanahden podcastin Aki Linnanahde Talk Show'n innoittamana. Kollegan podcast sai Kurosen pohtimaan, mikä hänen haavansa on.

– Asia, joka ohjaa tekemisiämme ja valintojamme. Asia, joka kulkee mukanamme usein pinnan alla ja tiedostamatta, Kuronen taustoittaa Instagram-postauksessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muun muassa radioaalloilta ja televisiosta tuttu juontaja kertoo postauksessaan ottaneensa ensiaskeleensa radiourallaan jo 15-vuotiaana. Sille tielle media-alan konkari sittemmin myös jäi. Rakkaus radioon sai Kurosen jättämään koulut kesken.

– Se maailma riuhtaisi voimalla mukaansa ja johti nopeasti siihen, että jätin koulut kesken. Lukion vanhojentanssien jälkeen marssin itsevarmaa esittäen ja irtisanomispaperit kainalossa rehtorin puheille. Isäni ei (täysin ymmärrettävästi) päätöksestäni pitänyt ja olisi halunnut, että opiskelen itselleni ammatin, Kuronen kirjoittaa.

Suosikkijuontaja pitäytyi päätöksessään isänsä mielipiteestä huolimatta. Kuronen kertoo muuttaneensa tuolloin "mielenosoituksellisesti" pois vanhempiensa luota näyttääkseen sekä itselleen että isälleen pärjäävänsä omillaan.

– Vasta nyt tajusin kunnolla, että siitä hetkestä syntyi itselleni tietynlainen todistelun tarve, joka kulki mukanani tavalla tai toisella useita vuosia, hän kirjoittaa jatkaen, että vaikka hänen isänsä ei todisteluja tarvinnut tai pyytänyt, koki Kuronen useiden työkeikkojen jälkeen tarvetta näyttää sekä isälleen että muille pystyvänsä hoitamaan työnsä koulujen keskeyttämisestä huolimatta.

–Typerää! Hän summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuronen kirjoittaa myös kokevansa häpeää poissaolollaan loistavasta valkolakista. Vuodet ovat kuitenkin opettaneet hänet luottamaan siihen, että itseensä uskominen riittää.

– Aina se ei ole helppoa, mutta silloin elämällä on tapana kyllä kantaa! Polkuja on monia, onneksi! Hän kiteyttää postauksensa lopussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja