Sami Kuronen herttaisessa yhteiskuvassa 92-vuotiaan isoäitinsä kanssa: "Tunteiden täyteinen päivä purkautui itkuna"

Sami Kuronen saapui tyttärensä kanssa Emma-gaalaan 1:43
Sami Kurosen tytär ihastutti Emma-gaalan punaisella matolla

Sami Kuronen muisteli Instagram-postauksessaan lapsuudenkesiään Hanna-mummon luona.

Juontajana tunnettu Sami Kuronen jakoi Instagram-tililleen hellyttävän otoksen, jossa hän seisoo vieretysten 92-vuotiaan Hanna-mummonsa kanssa.

Juontaja intoutui muistelemaan postauksessaan lapsuudenkesiään Hanna-mummon huomassa.

– Vaikka syntymätodistuksessani lukee Uusikaupunki, löytyvät juureni syvältä Pohjois-Karjalasta. Lapsuuteni kesät Ilomantsissa muokkasivat isosti mm. makutottumuksiani ja identiteettiäni, hän kirjoittaa.

– Hanna-mummoni opetti noina kesinä paljon elämästä, asenteesta, ihmisten huomioonottamisesta ja kunnioittamisesta, Kuronen jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tekstistä käy ilmi, että Kurosen isoäiti, jota hän tituleeraa supernaiseksi ja esikuvakseen, on mukana Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa -sarjan avausjaksossa.

– Kameroiden sammuttua tunteiden täyteinen päivä purkautui itkuna. Muutuin hetkessä siksi pikku-Samiksi, joka kieli pitkällä odotti loman alkua ja mummolaan tuloa. Tajuten kuitenkin kyyneliä pyyhkiessä, että näitä yhteisiä ja arvokkaita hetkiä on jäljellä enää rajallinen määrä.

Postauksen kommenttikenttä on täyttynyt ihastelevista viesteistä.

– Huomaan että sinulla on mummin silmät! yksi seuraaja kirjoittaa.

– Ihana Hanna-mummo sulla, toinen huokaa.

– Mummos on kyllä oikein teräsmummo, kolmas jatkaa.

Kuronen tunnetaan parhaiten Nelosen Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman juontajana. Miehen on määrä juontaa myös syksyllä käynnistyvät Big Brother Suomi -lähetykset yhdessä Anni Hautalan ja Janni Hussin kanssa.

Temptation Island Suomi -ohjelman juontaminen ja kuvauksissa mukana oleminen on toiminut opettavana tekijänä myös Kuroselle. Katso haastattelu alla olevalta videolta!

Rakkausreality on opettanut Sami Kurosta myös omassa elämässä:"Olen kärsinyt samoista asioista myös omassa elämässä" 6:45

Lue myös:

    Uusimmat