Sami Hedbergin paha paikka – koomikolta kiellettiin laihduttaminen!

Sami Hedberg ja kurkistus stand up -klubin takahuoneeseen 2:21

Koomikko kertoo MTV Viihteen haastattelussa, ettei hän saa laihtua Luokkakokous-elokuvan jatko-osan kuvausten vuoksi.

Sami Hedberg, 35, esitteli perjantai-iltana MTV Viihteelle Helsingissä Apollo Live Clubilla järjestettävän Sam's Comedy Clubin takahuoneen.

Hedberg kertoi backstagella kuulumisiaan.

– Tämä on ensimmäinen stand up -klubikeikkani pitkään, pitkään aikaan! Viime vuosi tuli vedettyä yksin aika pitkälti. Teen nyt täällä Apollossa muutaman stand up -keikan ja toukokuun lopussa on luvassa show Helsingin jäähallissa, Hedberg kertoi backstagella.

Luokkakokous -elokuvan kuvaukset alkavat tulevana maanantaina.

– Kyllä siitä tulee kova elokuva. Kuvauksia on sekä Helsingissä että Hämeenlinnassa. Olen pyhittänyt tämän kevään oikeastaan sille projektille, Hedberg kertoo.

Kesällä Hedberg osallistuu kolmen edellisvuoden tavoin Pullukka Run -nimikkojuoksukilpailuunsa. Valmistautuminen tällä kertaa Kuopiossa järjestettävään juoksuun on tällä kertaa aiempaa haastavampaa.

– Tässä on nyt vähän ristiriitainen tilanne. Luokkakokous 2 -elokuvan tiimoilta tuli vähän noottia, etten saisi olla liian laiha. Olen ottanut vähän rennommin nyt, kun kuvaukset alkavat, Hedberg sanoo.

– Hauska tilanne, tulee vähän sellainen metodinäyttelijäolo. Heti, kun Luokkakokous-kuvaukset ovat keväällä ohi, alkavat tiukat Pullukka Run -treenit.

Katso otsikon alta video, jossa Sami Hedberg esittelee stand up -klubin takahuoneen!

Lue myös:

    Uusimmat