Pate Mustajärvi: "Kesällä Popeda painaa taas festareita niin, että tyrät rytkyy!"

Popeda-solisti kertoo MTV:lle, että suomirock-legenda aikoo huomioida 40-vuotisjuhlavuotensa isosti tulevana kesänä.

Legendaarisen suomirock-yhtye Popedan laulaja Pate Mustajärvi, 60, vieraili lauantaina 25. helmikuuta Putouksessa. Kesälomareissulta vastikään palannut Mustajärvi kertoi MTV Viihteelle kuulumisiaan ohjelman kulisseissa.

– 17. maaliskuuta julkaistaan Popedan uusia biisejä sisältävä uusi levy juhlavuoden kunniaksi. Se julkaistaan vinyylinä ja cd:nä. Yritin myös, että se olisi julkaistu c-kasettina, mutta se ei onnistunut, perskules, Mustajärvi sanoo.

– Uuden levy on popedamaisesti Haista Popeda. Ensi kesä painetaan festareita niin, että tyrä rytkyy. Maaliskuun 16. päivänä on levynjulkistustilaisuus Helsingissä, hotelli Kämpin Peilisalissa. Siellä julkistetaan vähän muutakin touhua, mitä tulee tapahtumaan ensi kesänä. En kerro vielä, että mitä, mies vihjailee.

Popeda-nokkamies on selkeästi rentoutunut lomailun jäljiltä.

– Osa lomasta meni uuden levyn viimeistelyyn, mutta kyllä sitä lomaillakin ehti. Elämä hymyilee. Kotiasiat ovat kunnossa, mies toteaa nauraen.

Pate Mustajärvi vieraili Putouksessa Jenni Kokanderin sketsihahmo Amurin enkelin osuudessa.

– En ollut seurannut ohjelmaa aiemmin, mutta kun kuulun, että olin päässyt mukaan, katsoin yhden jakson. Täytyi katkaista kesäloma hetkeksi, mutta mukavaahan se oli tulla Helsinkiin yhdeksi lauantaiksi. Nastaa olla mukana! Mustajärvi sanoo.

– Tällainen viihde on hienoa touhua! On hienoa nähdä tällaista tuolta kulissien takaa. Tekijät ovat ammattilaisia. Tällaisen tekeminen on tarkkaa ja tiukkaa puuhaa, jossa edetään minuuttipelillä.

Katso artikkelin alussa video Pate Mustajärven ja Amurin enkelin kohtaamisesta Putouksen kulisseissa!

Katso alla myös muita Putous-videoita.




Putous lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat