Sami Hedberg ja Ilona-vaimo: Yllätysero!

Stand up -koomikko Sami Hedberg ja tämän puoliso Ilona kertovat erostaan sosiaalisessa mediassa.

Sami Hedberg julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin, jossa on lukuisia yhteiskuvia miehestä ja tämän puolisosta Ilonasta. Kuvien yhteydessä pari kertoo, että he eroavat.

– Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä, pari kirjoittaa. 

– Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida.

– Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme, kaksikko päättää kirjoituksensa.

Sami Hedberg on yksi Suomen suosituimmista stand up -koomikoista. Viime vuosina Hedberg on kunnostautunut myös näyttelijänä ja jopa muusikkona. Hedbergit menivät naimisiin vuonna 2013. 

Sami Hedberg ja kurkistus stand up -klubin takahuoneeseen 2:21

Lue myös:

    Uusimmat