SalPa kiusasi Derbya

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Salon Palloilijat pystyi yhden puoliajan verran horjuttamaan Englannin valioliigassa pelaavaa Derby Countya. SalPa johti harjoitusottelua puolivälissä 2-1, mutta toisella jaksolla englantilaiset nousivat 4-2-voittoon.

SalPa siirtyi pikatahtiin vajaassa kymmenessä minuutissa 2-0 johtoon. Maalintekijöinä olivat kokeneet pelimiehet John Allen ja Marko Rajamäki.

SalPan pikamaalit herättivät Derbyn, mutta jakson ensimmäisen ja ainoan maalinsa brittimiljonäärit saivat tehtyä vasta 37 minuutin kohdalla. Silloin joukkueen tuore hankinta Fabrizio Ravanelli kavensi taukotilanteeksi 2-1.

Toiselle puoliajalle Derby tuli heränneenä ja joukkue iski vastustamattomasti kolme lisämaalia. Maalintekijöinä olivat Deon Burton kerran ja Adam Murray kahdesti.

SalPan ja Derbyn välistä ystävyysottelua oli Salon Urheilupuistoon saapunut seuraamaan 2315 katsojaa, jotka saivat mukavaa vastinetta rahoilleen. Ottelu oli Derbylle toiseksi viimeinen ennen viikon päästä lauantaina alkavaa valioliigaa. Kenraaliharjoituksessa joukkue kohtaa kotoisella Pride Parkilla FC Barcelonan.