Mainos

Salon ryöstöyrityksen tutkinnassa ei läpimurtoa – KRP toivoo vihjeitä pakoautojen hylkäyspaikasta

Salon Suomusjärven arvokuljetusauton ryöstöyrityksen tutkintaa on jatkettu koko yö, ja tutkinnat jatkuvat edelleen.

Keskusrikospoliisin (KRP) rikosylikomisarion Heikki Topi-Hulmin mukaan läpimurtoa ei ole kuitenkaan saatu ja tekijät ovat edelleen karkuteillä.

Poliisi on saanut tapaukseen liittyen useita vihjeitä, joita parhaillaan seulotaan. Topi-Hulmi toivoo kuitenkin lisää havaintoja Kivihovin takana olevalta teollisuusparkkialueelta. Tekijät hylkäsivät alueelle ryöstön yrityksessä käytetyn harmaan Ford Transitin ja sinisen Mercedes Viton, ja jatkoivat tästä luultavasti matkaa muilla kulkuneuvoilla.

– Olemme erityisen kiinnostuneita alueen tapahtumista ja poikkeuksellisesta liikenteestä. Sieltä olevat havainnot ovat vähäisiä, Topi-Hulmi sanoo.

Topi-Hulmi myös kertoo, että KRP on saanut varmuuden siitä, että tekijät eivät saaneet saalista. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä törkeänä ryöstön yrityksenä, mutta rikosnimikkeitä tulee luultavasti tutkinnan edetessä vielä lisää.

Salon Suomusjärvellä yritettiin torstaina aamulla ryöstää G4S Suomen arvokuljetusauto Turun ja Helsingin välisellä moottoritiellä. Tekijät pysäyttivät auton tukkimalla sen tien kuorma-autolla. Lisähämminkiä he loivat sytyttämällä henkilöauton tuleen tien varrella.

Arvokuljetusauton kuljettaja oli autossa yksin. Hänet pakotettiin poliisin mukaan aseella uhaten ulos. Kuljettaja ei loukkaantunut ryöstön yrityksessä.  

4:18

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.