Mainos

Raha-auton ryöstäjät yhä karussa – Silminnäkijä: Sinihaalariset ryöstäjät ohjasivat liikennettä

4:18

Keskusrikospoliisi johtaa aamulla tapahtuneen arvokuljetusauton ryöstöyrityksen tutkintaa.

Tutkinnanjohtaja Heikki Topi-Hulmi kertoi poliisin tiedotustilaisuudessa, että tekijöiden poistumisuunnasta ei ole tietoa. Silminnäkijähavaintojen mukaan he poistuivat paikalta kahdella autolla.

– Molemmat autot ovat löytyneet Kivihovin levikealueelta. Todennäköisimmin siitä on jatkettu pakomatkaa kahdella tai kolmella autolla.

Ryöstäjien kansalaisuudesta tai sukupuolesta ei ole tietoja. Arvokuljetusauton kuljettaja ei loukkaantunut ryöstössä. Hänen kanssaan on keskusteltu ryöstön tapahtumista.

– Tuulilasia kohti on ammuttu. Ja ilmeisesti muutama muukin laukaus on ammuttu arvokuljetusautoon. Tällä hetkellä näyttää siltä, että mitään omaisuutta tekijät eivät olet tässä saaneet.

Hätäkeskus sai hälytyksen tapauksesta 8.40. Paikalle hälytettiin lukuisia poliisipartioita sekä Turusta että Helsingistä. Tuona aikana ryöstäjien kuitenkin onnistui paeta.

Itse ryöstö toteutettiin siten, että ryöstäjät ajoivat käytössään olleen kuorma-auton arvokuljetusauton eteen ja pakottivat sen pysähtymään.

Erään silminnäkijän mukaan sinihaalariset henkilöt ohjasivat paikalla liikennettä. Tämän jälkeen viereiselle kaistalle ajettu henkilöauto sytytettiin tuleen.

Heti alkuvaiheessa tutkinnan johto siirtyi krp:lle koska kyse oli mitä ilmeisimmin järjestäytyneestä rikollisuudesta.


Katso viimeisin tilannepäivitys tästä:

4:36

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.