Salkkarit-tähti Tero Tiittanen vitsailee: "Tein kuuden kohdan treeniohjelman, jonka voit toteuttaa kännissä"

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Tero Tiittanen kertoo Instagram-tilillään humalassa toteutettavasta treeniohjelmasta.

Salkkarit-sarjasta Sergein hahmona tutuksi tullut näyttelijä Tero Tiittanen tunnetaan myös vitsiniekkana. Mies tykkää jakaa humoristisia päivityksiä Instagram-tilillään. Nyt hän kertoo keksimästään treeniohjelmasta, jonka voi toteuttaa humalassa.

Tiittanen julkaisi tilillään kuusi kuvaa kattavan julkaisun, johon hän oli koonnut kuuden kohdan listan kaikista liikkeistä. Kuvia voi selata alta, jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Tein kuuden kohdan treeniohjelman jonka voit toteuttaa kännissä, Tiittanen aloittaa.

Näyttelijä selostaa kaikki keksimänsä liikkeet numeroituna. Jokaista kohtaa varten on hauska kuva, jossa näyttelijä demonstroi liikettä parhaansa mukaan.

– 1. Kurota valokatkaisijaan. Vaikutusalue: selän ojentajat, hiukan vatsaa. 2. Kokeile toimivatko jalat. Vaikutusalue: vatsalihakset. 3. Yritä nousta ylös. Vaikutusalue: reidet ja pakarat. 4. Ota kengät jalasta. Vaikutusalue: reiden lähentäjät, vatsat ja pakarat. 5. Pysäytä pyörivä huone. Vaikutusalue: hartiat ja olkapäät. 6. Nuku. Lihakset kasvavat levossa, Tiittanen selostaa julkaisussa lukuisia liikkeitä.

– Eiku kokeilemaan! Tiittanen kehottaa seuraajiaan.

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat