Salkkarit-tähti paljasti, miten roolihahmon ääni syntyy: "Teen sen teknisesti"

Muistatko vielä, miten Salla heräsi henkiin Kentaurin räjähdyksen jälkeen? Näyttelijä Hanna Kinnunen kertaa hahmonsa uskomattomat juonikuviot 13:14
Muistatko vielä, miten Salla heräsi henkiin Kentaurin räjähdyksen jälkeen? Näyttelijä Hanna Kinnunen kertaa hahmonsa uskomattomat juonikuviot.

Hanna Kinnunen kertoo TikTokissa, miten Salkkarit-Sallan ääni syntyy. 

Salatut elämät -sarjassa Salla Taalasmaata näyttelevä Hanna Kinnunen kertoo TikTok-tilillään saaneensa paljon viestejä seuraajiltaan roolihahmostaan.

Kinnusen oma ääni on matalampi kuin Sallan ääni, joten monia kiinnostaa erityisesti, miten legendaarisen Sallan ääni syntyy. 

– Minulle on tullut niin paljon viestejä, että voitko tehdä videon, missä puhut omalla äänellä ja heti perään Salkkarit-Sallan äänellä, Kinnunen aloittaa videonsa. 


Katso TikTok-videolta, miten Sallan ääni syntyy.

Hän paljastaa muuttavansa ääntään roolia varten. 

– Teen sen teknisesti. Muutan mun äänentajuutta, hän kertoo. 

Salla-hahmo on herättänyt vuosien aikana paljon mielipiteitä. Kinnunen kertoi aikaisemmin MTV Uutisten haastattelussa saavansa kuitenkin yllättävän vähän negatiivista palautetta. Kinnunen sanoi, että hänen tavoitteensa oli luoda Sallasta hahmo, jota ihmiset joko vihaavat tai rakastavat.

– Salla ei voi jättää kädenlämpöiseksi ketään ja sitä se ei ole tehnytkään. Muutama päivä sitten sain hyvin kohteliaan viestin, että vaikutat kyllä ihan mukavalta ihmiseltä, mutta milloin Salla poistuu sarjasta, en voi sietää Salla Mattilaa! Sitten tulee myös niitä viestejä, että ihanaa kun Salla on takaisin sarjassa, hän tuo niin paljon virtaa koko hommaan, hän nauroi. 

– Salla on melkoinen aarrearkku hahmona myös tekijälleen. On päässyt tekemään paljon sellaisia juttuja, mitä ei omassa elämässä voisikaan tehdä, kuten heräämään kuolleista ja ajamaan hallitun autokolarin, hän lisäsi.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!


Lue myös:

    Uusimmat