Salkkarit-tähti Aku Sipola hyppää näyttelijäksi Putouksen uudelle kaudelle – suorien lähetysten sijaan häntä jännittää toinen ohjelmaan liittyvä asia

Haastattelussa Putouksen uusi ohjaaja sekä tulokasnäyttelijä – parivaljakko kertoo, millä mielin lähtevät tulevaan kauteen 6:38
Haastattelussa Putouksen uusi ohjaaja sekä tulokasnäyttelijä – parivaljakko kertoo, millä mielin lähtevät tulevaan kauteen

Putous saapuu helmikuussa riemastuttamaan tv-katsojia sekä uusien että vanhojen näyttelijöiden voimin. Yksi tulevalla kaudella nähtävä uusi näyttelijä on Salatuista elämistä tuttu Aku Sipola, 32.

Rakastettu viihdeohjelma Putous palaa helmikuussa ilahduttamaan katsojia 14. kauden jaksoin. Uudella kaudella tv-katsojat saavat nauttia sekä vanhojen että uusien Putous-näyttelijöiden luomasta viihteestä.

Yksi Putouksen uusista näyttelijöistä on muun muassa Salatut elämät - ja Sunnuntailounas-suosikkisarjoista tuttu  Aku Sipola. 32-vuotias näyttelijä kertoo Putouksen olevan täysin erilainen hänen viimeaikaisiin töihinsä verrattuna.

– Sketsiviihdettä olen tehnyt tosi vähän, mutta tuntuu hyvältä mennä suoraan syvään päätyyn, hän toteaa.

Sekä vanhojen Putous-konkareiden että uusien näyttelijävahvistusten mukana oleminen on Sipolan mielestä hyvä asia.

– Mielestäni balanssi on tosi hyvä, että on uusia ja vanhoja (Putous-näyttelijöitä). Kiva juttu, että on vanhoja konkareita mukana. Jos ei muuten, niin ainakin se on merkki siitä, että tästä selviää hengissä, hän hymähtää.

Vaikka Sipola on muun muassa Salattujen elämien kautta monelle tuttu kasvo, tulee Putous lisäämään näyttelijän näkyvyyttä entisestään. Hän suhtautuu Putouksen tuomaan julkisuuteen rennolla otteella.

– Sehän kuuluu tähän työhön aika olennaisesti,. Turha sitä on lähteä kieltämään tai varomaan tai pelkäämään. Se tuo kaikenlaisia asioita elämään, sekä hyviä että huonoja, Sipola sanoo.

Sipola on kehittänyt sketsihahmolleen jo jonkinlaiset raamit, mutta muutoin valmistelu on vielä toistaiseksi vain ajatuksen tasolla.

– Siitä asti, kun varmistui, että tulen tähän ohjelmaan, niin alitajunta kävi töihin ja maailmaa alkoi nähdä vähän sen oman sketsihahmon kautta, hän kertoo.

Sipola odottaa jo innolla tammikuussa alkavia Putous-treenejä. Harjoitusten myötä ohjelmassa mukana oleminen alkaa muuttua pikkuhiljaa todeksi.

– Sitten kun päästään studiolle niin uskon, että se konkretisoituu, että ollaan menossa kohti suoraa tv-lähetystä. Odotan sitä innolla ja luulen, että jännitys tulee nousemaan aika paljon, hän pohtii.

Vaikka Sipola ei ainakaan toistaiseksi jännitä tulevia live-lähetyksiä, osaa hän mainita oitis yhden kuumotusta aiheuttavan asian.

– Jännitän haastattelujen antamista. En tykkää puhua itsestäni, hän nauraa.

Putous alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa helmikuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat