Mainos

Salkkarit-tähden rankat lapsuuden kokemukset saivat aikaan viestitulvan: "Olen saanut paljon yksityisviestejä henkilöiltä, jotka ovat olleet lastenkodissa"

2:49

Salkkarit-näyttelijä Sofia Arasola kertoo saamastaan palautteesta sen jälkeen, kun hän avautui kasvaneensa lastenkodissa.

Salattujen elämien uusi tähti Sofia Arasola, 27, oli upea ilmestys MTV:n kausipressin lehdistötilaisuudessa 7.5. Lola Vinbergin hahmoa suosikkisarjassa näyttelevä nainen avautui hiljattain Me Naiset -lehdelle vaikeasta lapsuudestaan lastenkodissa.

Näyttelijä kertoi lehdelle joutuneensa lastenkotiin sijoituspäätöksen myötä ollessaan 12-vuotias. Kovia kokenut tähti on saanut paljon palautetta jutun julkistamisen jälkeen.

– Olen saanut paljon yksityisviestejä henkilöiltä, jotka ovat olleet lastenkodissa. Olen saanut myös kuulla monen rohkaistuneen avautumisestani ja saaneen itseluottamusta siitä, Arasola kertoo kausipressissä.

Vaikeasta aiheesta avautuminen on ollut tärkeää näyttelijälle.

– Omien kokemusten jakaminen on tärkeää. Se että puhuu avoimesti kipukohdista, tuo lohtua ihmisten elämään, Arasola sanoo. 

Katso Arasolan koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.