Salkkareiden konkarinäyttelijä Esko Kovero muistelee, miten päätyi mukaan suosikkisarjaan: "Vielä samana iltana allekirjoitettiin sopimus"

20:41
Mikä sai Koveron lähtemään mukaan Salkkareihin? Onko hän koskaan revennyt nauramaan kesken kohtauksen?

Ismo Laitelan roolista tuttu Esko Kovero muistelee, miten päätyi mukaan Salkkareihin.

Salatut elämät -sarjan konkari, Ismo Laitelaa näyttelevä Esko Kovero muistelee Minun Salatut elämät -juttusarjassa kattavasti taivaltaan suosikkiohjelmassa. 

Jo 22 vuoden ajan Salkkareissa näytellyt Kovero kertaa haastattelussa muun muassa kuinka aikoinaan päätyi mukaan uuteen päivittäissarjaan. 

Hän paljastaa kuulleensa sarjasta ensimmäistä kertaa kollegaltaan, joka oli käynyt koekuvauksissa. Toisiin töihin kiinnitetty Kovero unohti lopulta asian, kunnes kohtalo puuttui peliin.

– Minulle soitettiin ja pyydettiin koekuvauksiin. Se homma selkisikin aika nopeasti, hän muistelee haastattelussa. 

Kun Salatut elämät -sarjaa suunniteltiin vuonna 1998, oli Ruotsissa jo muutaman vuoden ajan pyörinyt samalla konseptilla tehty Kielletty rakkaus (Skilda världar). Kovero kertoo, että sarjan koekuvauksia varten oli Ruotsista tullut paikalle myös roolittaja Christoffer von Platen, joka teki tilanteesta erilaisen.

– Puhuttiin jo kansainvälisillä kielillä. Tuntui, että tässä olisi jostain isommastakin kysymys.

Kovero sai koekuvauksissa muutaman repliikin, jotka hän esitti vastanäyttelijänsä kanssa. Suoritus meni nappiin ja asiat rullasivat sen jälkeen nopeasti. 

– Siinä ei kyllä kauaa mennyt, kun tämä Christoffer sanoi, että nyt se tais löytyä. Lähdettiin siinä sitten keskustelemaan sopimusehdoista. Vielä samana iltana allekirjoitettiin sopimus alle, näyttelijä kertaa. 

Mikä sai Koveron lähtemään mukaan Salkkareihin? Onko hän koskaan revennyt nauramaan kesken kohtauksen?Katso koko haastattelu videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Sarja palaa joulutauoltaan 4. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja