Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-paljastuksia! Sabrina saapuu vainoajansa vastaanotolle – muuttuuko hammaslääkärikäynti painajaiseksi?

0:30
Katso Salkkareiden kevätkauden traileri!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä epäonnistunut Kari päättää luovuttaa panimobisneksen suhteen. Kari piristyy, kun Elina, Benjamin ja Gunnar lupaavat auttaa häntä löytämään täydellisen reseptin perusoluelle. Nelikko alkaa maustaa humalapäissään Karin valmistamaa olutta.

Aki suostuu ottamaan Henrikin luokseen asumaan Karinin Mustavaara-yhtiöiden osakkeita vastaan. Aki ja Karin kummastelevat, kun ulos lähtenyttä Henrikiä ei kuulu takaisin.

Severi on juuri ajanut ohikulkijan päälle ja helpottuu, kun yliajon uhri on kunnossa, mutta tuskastuu, kun tajuaa, kenen päälle on ajanut.

Lauri yllättyy, kun Ismo ilmestyy asiakkaana hänen vastaanotolleen. Lauri helpottuu salaa, kun tajuaa, ettei Ismo ole saanut hänestä selville mitään epäilyttävää. Kalle puolestaan tyrmistyy, kun löytää isänsä Laurin vastaanotolta.

Seuraavana päivänä Lauri säikähtää löytäessään Sabrinan vastaanotoltaan, mutta helpottuu, kun tajuaa, ettei Sabrina tunnista häntä. Lauri näkee haavekuvan, jossa kostaa Sabrinalle hyökkäämällä tämän kimppuun poran kanssa. Osaako Lauri hillitä itsensä vai toteuttaako hän haavekuvansa?

Benjamin ja Anna nauttivat toistensa seurasta ja päivittävät puuhiaan someen. Salla kehuu Annan somepäivityksiä ja lupaa analysoida Amandan markkinointia tarkemmin. Benjamin harmistuu salaa, kun Anna vähättelee tämän somesuosiota. Anna ja Benjamin tyrmistyvät, kun Salla päättääkin jakaa somevastuut uudelleen.

Benjamin ja Anna ostavat seksikkäitä alusvaatteita ja ottavat kuumia somekuvia pariskuntana. Kaksiko touhut keskeytyvät, kun Amandassa alkaa palohälytys.

Kaksikko häädetään seksiasuissaan alakertaan, jossa he Annan kauhuksi kohtaavat Annan äidin, Maritta Ihalaisen.

Karin iskee silmänsä yllättävään tahoon. Aki ja Henrik ihmettelevät, mikä Karinia viehättää Helsingissä eivätkä huomaa, kun tuttu mieshenkilö hipsii majataloon ja suuntaa yläkertaan. Palohälytyksen alkaessa soida Karin tulee seuralaisensa kanssa yläkerrasta vähissä vaatteissa. Aki ja Henrik tyrmistyvät.

3920: Hurmåria päivään, Aki!
3921: Pojasta povi paranee
3922: Nakuasioista voi kiistellä
3923: Nyt joku koti tuohon touhuun
3924: Aino ja ikuinen rappu

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja