Salkkarit-paljastukset julki! Kalle kauhistuu kohdatessaan ex-rakkaansa – tekeekö vanha hahmo paluun?

Salattujen elämien juonipaljastuksissa Kalle järkyttyy, kun hän törmää ex-rakkaaseensa.  

Ensi viikolla Camilla löytää Akin tajuttomana toimistolta. Hän huomaa Akin tyhjentäneen viinavarastonsa. Sairaalassa Kalle saa selville lisää Akin terveydentilasta.

Pietari sopii Pepin kanssa, että he ovat jatkossa vain työkavereita. Mies kuitenkin valehtelee Evalle eräässä asiassa.

Kari tunnustaa Benjaminille, että suree Lindan menetystä ja kaipaa muuta ajateltavaa. Monica ja Kari kohtaavat päättävät lähteä drinkille yhdessä.


Kaksikko viihtyy toisensa seurassa ja ilta saa yllättävän käänteen. Aamulla Monica muistelee Camillalle illan nöyryytyksiään ja kauhistuu.

Myös Ismo ja Dahlia viihtyvät toistensa seurassa. Mustasukkainen Jutta huomaa kaksikon ja piiloutuu seuraamaan tilannetta. Pian myös Ulla laittaa nokkansa kaksikon asioihin.

Kalle, Pietari ja Peppi lähtevät yhdessä koulutuspäivälle. Kalle kohtaa tilaisuudessa entisen rakkautensa ja kauhistuu. Alkaako vanha suola janottaa molempia? Roihahtaako ex-parin rakkaus? 

Kallen löytäessä seuraa muualta, Pietari ja Peppi päättävät viettää yhdessä aikaa. Kaksikon välit lämpenevät entisestään koulutuspäivän kääntyessä iltaan.

Tale ja Janne pääsevät sopuun ja ovat taas kavereita. Janne saa kuitenkin jälleen pakit Tiinalta ja suree kohtaloaan. Epäonninen mies saa lohtua Sannilta.

Osa 3323: Monica on huulivili
Osa 3324: Mennyttä miestä
Osa 3325: Jutta laittaa lihaa liikkumaan
Osa 3326: Houkutusten hotelli
Osa 3327: Nyyhkimään, huutaa Janne

0:51

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja