Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-konkari Ronny Roslöf jätti sarjan: "Lari muutti Vuosaareen"

2:46
Ronny Roslöf juhli seurapiiritapahtumassa tyttöystävänsä kanssa.

Salattujen elämien torstain jaksossa Lari poistui sarjasta.

Salkkareissa nähtiin torstai-iltana koskettava hetki, kun Lari Väänänen jätti Pihlajakadun.

Laria sarjassa näyttelee Ronny Roslöf, joka on työskennellyt roolihahmon parissa pitkään. Oikeassa elämässä Roslöf jätti sarjan lavasteet taakseen jo kolme kuukautta sitten.

– Tuli kuitenkin semmoinen tovi siellä vietettyä, että fiilikset olivat haikeat lähtiessä. Näin, mihin se Larin tarina kehittyi ja mihin suuntaan se oli menossa, niin siltä osin osasin varautua siihen, Roslöf kommentoi sarjasta poistumista MTV Uutisten haastattelussa.

Larin kevät oli ollut suhdesotkuja täynnä. Hän koitti saada vastakaikua entiseltä heilaltaan, Kallelta, joka on kevään jaksoissa yrittänyt toipua ex-poikaystävänsä Kososen kuolemasta ja saada yhteyttä Iljaan.

– Alkoi vanha suola vähän janottaa Kallen suuntaan ja toki Iljan kanssa asiat eivät menneet niin kuin piti, kun Tale tuli takaisin. Varmaan nämä vastoinkäymiset osaltaan vaikuttivat siihen, että tuli lähtö, Roslöf summaa hahmonsa vaiheita.

– Lari muutti Vuosaareen, että siltä osin matka ei sinänsä ole mikään, hän naurahtaa.

Roslöf on ennenkin poistunut sarjasta lyhyiksi väliajoiksi. Näyttelijän mukaan hän saa faneilta palautetta myös taukojen aikana. Varsinkin hänen paluunsa perään kysellään paljon.

– Kyllä porukkaa paljon kiinnostaa, että onko Lari tekemässä paluuta. Ainahan Salkkareissa takaportteja jätetään auki, että hahmo saattaa tehdä paluun. Vaikka näitä kyselyitä on tullut, niin se, miten niihin pystyy vastaamaan, on toinen juttu, Roslöf kertoo.

Ensimmäistä kertaa jo vuonna 2011 sarjassa esiintynyt Väänänen on viime vuosina kunnostautunut kiinteistönvälittäjänä. Salkkareissa näytellessään hän kaupittelee asuntoja osa-aikaisesti, mutta tällä hetkellä kiinteistöjenvälitys on hänen leipätyötään.

Toiset työt eivät kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö mielenkiintoa olisi taas joku päivä tehdä paluu Salattujen elämien maailmaan.

– Jos kutsu käy, niin varmasti ilomielin tulen takaisin, Roslöf lupailee.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja