Salkkarit-kaunotar Sofia Arasola ja Siim Liivik julkaisivat herkän kuvan: vasemmassa nimettömässä kimmeltää sormus – "Paljon onnea nuorelle parille"

Sofia Arasola esikuvana lastenkodin lapsille 2:49
Sofia Arasola MTV Uutisten haastattelussa. Katso video.

Näyttelijä Sofia Arasaloa ja jääkiekkoilija Siim Liivik julkaisivat hempeän yhteiskuvan.

Salatut elämät -näyttelijä Sofia Arasola ja jääkiekkoilija Siim Liivik ovat seurustelleet jo jonkin aikaa. Arasola myönsi MTV Uutisille suhteensa kiekkoilijaan viime vuoden elokuussa.

– Kyllä, seurustelemme. En haluaisi puhua siitä enempää, Arasola sanoi.

Nyt pariskunta on ottanut suhteessaan mitä ilmeisemmin uuden askeleen. Arasola julkaisi Instagram-tilillään onnellisen kuvan kiekkorakkaansa kanssa. Kuvassa huomio kiinnittyy kaunottaren vasempaan nimettömään, jossa koreilee kaunis sormus.

– Kun pysähtyy, pääsee perille, Arasola kirjoitti.

Rakkaudentäyteinen kuva sai seuraajat onnittelemaan tuoretta kihlaparia.

– Oi! Paljon paljon onnea nuorelle parille! Ihanaa nähdä instassa välillä jotain positiivisia uutisia kaiken muun keskellä, joten kiitos siitä ja vielä kerran onnea!

– Hetki meni ennen ku tajusin!! Oikein paljon onnea!! Ja ihana sormus! Ei ihan perinteinen.

– Onpa ihana kuva teistä, näytät Sofia tosi onnelliselle.

Rantabaaria sensuelleja kohtauksia

Arasalo on tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös Rantabaari-suosikkisarjaa, jossa on nähty useita intohimoisia rakkauskohtauksia. Arasalo kertoi MTV Uutisille, kuinka sensuellit kohtaukset kuvattiin.

– Olemme tehneet seksikohtaukset ammattitaidolla. Olemme miettineet ja koreografioineet ne tarkasti etukäteen: Mihin käsi menee seuraavaksi ja koska suudellaan, Arasola kertoo.

Kohtaukset on saatu näyttämään aidoilta, vaikka kuvaustilanne on kaukana oikeasta intiimistä hetkestä.

– Sellaista ei tapahdu ikinä, että kiihottuisi oikeasti, ainakaan minulle. Se on aina todella kiusallinen tilanne. Siinä on takana 20 hengen kuvausryhmä, joka seuraa tilannetta. En minä ainakaan kiihottuisi siitä, Arasola naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat