Salkkarit-kaunotar Julia Korpinen jättää sarjan – hahmon kohtalo veti mietteliääksi: "Se on näyttelijälle aika iso vastuu"

4:41
Salkkarit-kaunotar Julia Korpinen jättää sarjan – tällaisia suunnitelmia hänellä on tulevaisuuden varalle!

Julia Korpisen näyttelemä Anna Ihalainen jättää hyvästit Pihlajakadulle.

Salatut elämät -sarjan juonenkäänteet vievät sarjan somekaunottaren Anna Ihalaisen seuraavaksi ulkomaille. Tämä tietää sitä, että Annaa kahden vuoden ajan näytelleen Julia Korpisen elämässä kääntyy niin ikään uusi lehti.

Korpinen kertoo hymyssä suin MTV Uutisten haastattelussa, että hänen hahmonsa osalta ympyrä sulkeutuu pian nähtävien käänteiden myötä.

– Anna ja Benjamin (Aaron Bojang) saivat vihdoin toisensa, eli se rakkaustarina sai päätöksensä. Juuri puhuttiin maskissa, kuinka hauskaa se on, että kaksi vuotta sitten tulin sarjaan nimenomaan sen kautta, että Benjamin kuolasi Annaa Instagramissa ja sai kuin saikin lopulta tytön pauloihinsa! Korpinen nauraa.

Parin vuoden aikana Anna ehti laittaa Pihlajakadulla yhden jos toisenkin nuoren miehen pään sekaisin. Hahmon matkaan mahtui kuitenkin vakavampiakin käänteitä, sillä Anna sairasti leukemiaa, joka on kuitenkin tällä hetkellä remissiovaiheessa.

Korpinen kertoo, ettei 17-vuotiaana Salkkareihin lähdettyään osannut liikaa miettiä tai analysoida sitä, miten sairaus vaikuttaa hänen roolihahmoonsa. Sarjan käänteiden myötä hän kuitenkin alkoi pohtia enemmän sitä, kuinka vaikeassa tilanteessa olevan hahmon nahkoihin pääsee sisälle.

– Olen katsonut videoita, miten ottaa näytteleminen ja hahmo oikeasti haltuun, tutustua hahmon taustoihin ja miten elää sen saappaissa. Se on näyttelijälle aika iso vastuu ja työ lähteä tuollaista roolia vetämään. Se on minulle kunnia, Korpinen korostaa.

Annan ja Benjaminin matka käy näyttelijän lemmenlomalle. Korpinen tunnustaa, että hän tulee ikävöimään työpaikkaansa ja työyhteisöään.

– Ehdottomasti tulee ikävä Salkkareiden väkeä. Monista on tullut niin hyviä ystäviä. Puhuttiin Aaronin kanssa, että pitää varmaan alkaa lähettää uutiskirjeitä tänne, mitä elämään kuuluu, hän nauraa.

Korpinen kirjoitti viime keväänä ylioppilaaksi, mutta opiskelupaikkaa ei irronnut viime kevään haussa. Millaisia suunnitelmia hänellä on tulevaisuuden varalle tänä keväänä? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja