Salkkarit-kaunotar Julia Korpinen painaa valkolakin päähänsä poikkeuksellisen kevään jälkeen – "Koronapiikki tuli täydellisesti meidän kirjoituspäiville"

5:08
Salkkareiden Annan roolista tuttu Julia Korpinen pääsi ylioppilaaksi – näin hän kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan

Salatut elämät -sarjasta tuttu Julia Korpinen on tämän kevään ylioppilas. Kirjoitusurakkaa varjosti koronaviruspandemia.

Salatut elämät -sarjan Anna Ihalaisen roolista tutulle Julia Korpiselle lauantai on poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta juhlapäivä, sillä Korpinen on tämän kevään tuore ylioppilas.

Korpinen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että kirjoituksen menivät hyvin, vaikka koronapandemia aiheutti muutoksia alkuperäiseen aikatauluun.

Korpinen kirjoitit syksyllä uskonnon ja historian. Keväällä hän uusi historian ja kirjoitti myös matematiikan, englannin ja äidinkielen.

– Koronapiikki tuli täydellisesti meidän kirjoituspäiville. Siihen nähden kirjoitukset menivät oikein nappiin, kertoo Korpinen.

– Sen verran erikoisjärjestelyä oli, että esimerkiksi historia siirrettiin viikkoa aikaisemmaksi.

Perinteisiä ylioppilasjuhliaan Salkkarit-näyttelijä arvioi joutuvansa odottamaan elo-syyskuulle saakka.

– Kyllä me on vähän kavereiden kanssa mietitty, että jonkinlaista juhlaa pidettäisiin. Ihan kunnon ylppärit juhlitaan sitten, kun saadaan kokoontua, hän raotti juhlasuunnitelmiaan sen jälkeen, kun kirjoitusten tulokset olivat tulleet.

Salkkareissa Korpisen hahmolla Annalla on riittänyt tälle keväälle käänteitä, kun hänen huomiostaan ovat kilpailleet niin Severi kuin Benjaminkin. Lisäksi on oltu vakavampienkin aiheiden äärellä, sillä Annan hahmo on viettänyt myös aikaa sairaalassa syöpähoitojen takia.

Mitkä ovat Korpisen suunnitelmat tulevalle syksylle ja millaisia käänteitä on luvassa Annalle? Katso tuoreen ylioppilaan haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Viikon jaksot ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja