Salkkarit-kauden viimeiset juonipaljastukset! Yliajon uhri joudutaan vaivuttamaan koomaan – syyllinen miettii tuskaisena tekoaan

0:30
Salattujen elämien kevätkausi päättyy dramaattisesti! Katso tästä kauden päätöstraileri!

Ensi viikolla Salattujen elämien kausi tulee päätökseensä jännittävin kääntein!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään kauden kaksi viimeistä jaksoa maanantaina ja tiistaina. 

Severi kerskuu Henrikille olevansa varma, että saa vihdoin Cindyn itselleen. Toisaalla Cindy ja Salla ovat saaneet selville kukkakaupan myyjältä, että Cindylle kukat ja kortin lähettäneen miehen sukunimi on Sievinen. Naiset hölmistyvät, kun he tajuavat Lassen olevan ainoa Sievinen, joka olisi voinut lähettää kukkia Cindylle.

Lindalla on jotakin yllättävää kerrottavaa Karille.

Sairaalaan on tuotu tajuton, auton yliajamaksi joutunut potilas, jonka Susu tunnistaa. Susun tuska kasvaa, kun hän ei saa yhteyttä Mikiin, jolla on puhelin suljettuna.

Kalle kertoo potilaan tilanteen pahentuneen, minkä vuoksi hänet on jouduttu vaivuttamaan koomaan. Marika lähtee hakemaan Mikin mökiltä. Mikin luokse ajavan Marikan kiire ja huoli kasvavat, kun radiossa varoitetaan lähestyvästä myrskystä.

Mikin ja Marikan matka keskeytyy, kun myrsky kaataa puun. Kaksikko joutuu palaamaan mökille, jossa sähköt ja puhelinyhteydet ovat poikki. Marika rauhoittelee ahdistunutta Mikiä, ja kaksikko jää odottamaan myrskyn ohimenoa. Miki on epätoivoinen ja huolissaan.

Toisaalla yliajaja miettii tuskaisena tekoaan.

Linda utelee Mira-tilanteesta, mutta Viola ei ole valmis sopuun. Viola saa Nellasta seuraa ja tämä kannustaa Violaa lähestymään Miraa. Viola miettii asiaa ja avaa oven, jonka takana seisoo Mira.

4015: Hetki ennen myrskyä
4016: Kun taivaskin itkee

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Kausi päättyy 29.6. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja