Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-kauden ensimmäiset juonipaljastukset julki! Traagisen helikopterionnettomuuden tuhot paljastuvat Pihlajakadun asukkaille

1:34
Muistatko vielä, mihin Salatut elämät jäi alkukesästä?

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä, kun sarja palaa ruutuun maanantaina 3.8.

Salkkareiden kevätkausi päättyi katastrofaaliseen helikopterin maahansyöksyyn - miten elämä jatkuu Pihlajakadulla murhenäytelmän jälkimainingeissa?  

Ensi viikolla Salatuissa elämissä helikopterionnettomuuden silminnäkijät kauhistelevat tapahtunutta. Jiri ryntää Nellan yllätykseksi ulos Evan makuuhuoneesta ja rientää Kallen ja Ismon kanssa kohti onnettomuuspaikkaa. Kalle ja Ismo vaivantuvat, kun Jiri kyselee Kallen kasvojen ruhjeesta. Kalle ja Elina järkyttyvät, kun pääsevät onnettomuuspaikalle.

Jiri vakuuttaa Evalle ja Nellalle, että keskittyy jatkossa vain Lindaan. Nella ahdistuu, kun Eva käskee häntä ilmoittamaan raskausuutisensa myös isälleen. Nella tuskailee tilannetta Violan kanssa ja tajuaa, että myös vauvan isällä, on oikeus saada tietää raskaudesta.

Majataloon muuttanut Sabrina saa kuulla Lindalta, että Sampo ei voi olla hänen vainoajansa. Kärttyinen Sabrina ärisee Moosessa Sampolle, joka yrittää vakuuttaa syyttömyyttään uusimpiin käänteisiin. Sabrina myöntää Sampolle tämän puhuneen totta vainoajasta, mutta ei silti suostu luottamaan tähän. Majatalossa Sabrina saa kokea ikävän yllätyksen.

Linda harmistuu, kun Kari syyttää häntä ja Mikiä saamattomuudesta, koska he eivät ole vielä kuulustelleet helikopterilentäjää. Kari tunnustaa Elinalle turhautuneensa poliisien vitkasteluun ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Seuraavana päivänä Linda ja Miki menevät sairaalaan, mutta harmistuvat, kun Susu ei päästä heitä jututtamaan helikopterilentäjää. Linda, Miki ja Susu alkavat kinastella aiheesta, mutta äimistyvät, kun kuulevat Karin pauhaavan helikopterilentäjän huoneessa.

3797: Romuna
3798: Unessa
3799: Kaikki kyllästyvät Ismoon
3800: Uinu, uinu Sabrinani
3801: Pyykkimään, Lasse


Salatut elämät palaa ensi viikon maanantaina 3.8. MTV3-kanavalle uusien jaksojen kera.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja