Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-kauden ensimmäiset juonipaljastukset! Poliisi pidättää hahmon epäiltynä murhasta

0:30
Kurkkaa Salkkareiden kevätkauteen!

Ensi viikolla Salattujen elämien uusi kausi jatkuu dramaattisella tavalla. Sarja palaa ruutuun 4.1.2021!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä eletään jännittäviä aikoja, kun uusi kausi alkaa. Päivi on ampunut itsensä. Miki pidättää Aaron epäiltynä Antonin murhasta. Linda, Aaro ja Kari järkyttyvät.

Linda syyttää itseään vanhempiensa kohtalosta. Linda joutuu äärimmäisen vaikeiden ratkaisujen eteen saadessaan tietää totuuksia. Linda onnistuu vakuuttamaan Mikin tapahtumien kulusta.

Monica ja Gunnar valmistautuvat uuteen oikeusistuntoon. Gunnar on varma Mustavaarojen voitosta. Monica kauhistuu tajutessaan, että heitä vastaan saattaa olla yksi todiste. Aki vihjaa, ettei taistelu Mustavaaroja vastaan ole vielä ohi.

Sabrina on hämmästynyt Sampon järjestämästä yllätyksestä. Hän olettaa, että siihen liittyy taka-ajatuksia, mutta Sampo ei odota vastapalveluksia. Sabrina uskoo, ja kaksikko nauttii yksityisjuhlistaan. Myöhemmin kaksikon välille kehkeytyy pieni riita.

Monica järkyttyy, kun herää Sievisiltä Severin vierestä ja kiirehtii pian kohti oikeussalia. Noel vannoo Akille, että heillä on vielä mahdollisuus voittoon. Monica tyrmistyy, kun Noel kutsuu hänet todistajaksi.

Kari pyytää Sepon lounaalle hänen ja Sallan kanssa. Ismo ja Seppo ilahtuvat tavatessaan pitkästä aikaa. Seppo vaivaantuu salaa, kun Ismo rehvastelee Sallan lähennelleen häntä, eikä kerro ystävälleen Karin ja Sallan orastavasta suhteesta.

Susun epäilyt nousevat, kun hän näkee Mikin ja Evan läheisissä väleissä. Miki ja terapeutti yllättyvät, kun Susu ilmestyy terapiavastaanotolle. Susu tyrmistyy, kun Miki tunnustaa terapiassa, että suuteli Evaa.

Aaro tekee tunnustuksen Violalle. Hän harmistuu, kun Viola katkaisee välit häneen.

3895: Menetystarinoita
3896: Totta juriset, Monica Mustavaara
3897: Mustavaaroille luetaan perustus-Akia'
3898: Aaro ja haudanhiljaisuus
3899: $everi $ievinen

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla! Sarja palaa ruutuun taas 4.1.2021! Viikon jaksot ennakkoon C Moressa 1.1.2021!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja