Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salattujen elämien juonipaljastuksia! Sabrina kohtaa vainoajansa – mies tunkeutuu hänen asuntoonsa

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Lindan haavekuvassa hän ja Kari tunnustavat rakkautta toisilleen. Haavekuvastaan heräävä Linda jää pohtimaan, miten toimia tunteidensa ja Karin suhteen.

Viola ilahtuu, kun Matti lupaa palauttaa Miralle tämän puhelimen. Mira järkyttyy, kun Viola ilmoittaa palauttaneensa Miran puhelimen tämän työkaverille. Mira huojentuu, kun Matti lupaa antaa hänen puhelimensa takaisin, mutta pyytääkin häneltä epämiellyttävää vastapalvelusta. 

Aino yllättyy, kun Aki pyytää häntä nauhoittamaan salaa keskustelun, jossa Sabrina myöntää inhoavansa Ingvaria. Aino ei onnistu tehtävässään, mutta Aki saa idean, johon tarvitsee Henrikin apua.

Kari pettyy hieman, kun Elina ja Noel eivät suostu antamaan lupaa Sallalle osallistua ristiäisiin. Elina stressaantuu, miten he saavat hoidettua Noelin kanssa ristiäisvalmistelut ajoissa lapsenhoidon lomassa. Elina ja Noel huojentuvat hieman, kun Susu ja Miki lupaavat hoitaa lasta loppupäivän.

Ristiäisvalmistelujen tuoksinassa saattuu kommellus, kun Karin olutresepti löytyy vihdoin yllättävästä paikasta. Salla pelastaa tilanteen ja samalla myös hänen ja Elinan välit lämpenevät.

Kalle yllättyy, kun kuulee, että Sabrina on käynyt Laurin vastaanotolla. Sabrina ilahtuu, kun Kalle tarjoaa apuaan vainoajan suhteen. Lauri tyrmistyy, kun Kalle kertoo pahaa-aavistamatta, että Sabrinalla on kuva vainoajastaan.

Sabrina järkyttyy kohdatessaan kotiinsa tunkeutuneen vainoajansa. Kerrostalon edessä odotteleva Sampo sekä paikalle sattuva Aki eivät tajua Sabrinan olevan hengenvaarassa. Sabrina pakenee Lauria makkariinsa ja lukitsee oven.

Ristiäisten aikan Elina kokee järkytyksen,  kun hän näkee edesmenneen Talen juhlavieraiden joukossa.

3925: Kari Bradshaw – kinkkuelämää
3926: Jos ei keilaa helluntaina
3927: Lauri ottaa selfien
3928: Ethän pelkää pimeää?
3929: Lasse selättää yksinäisyyden

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja