Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salattujen elämien juonipaljastuksia! Kolmikko törmää Cindy Rintalaan erikoisessa yhteydessä

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Salla, Kari ja Benjamin kummastuvat, kun kohtaavat matkallaan erikoisessa yhteydessä Cindy Rintalan. Salla tunnistaa entisen kollegansa Jardin Day Spa’n ajoilta, ja Karikin muistaa, että Cindy on asunut Pihlajakadulla.

Sabrina vannoo Gunnarille, että saa vielä Akin mielen muutettua. Sabrina lähettää Akille viestin, jossa ehdottaa kahdenkeskistä tapaamista. Aki jää pohtimaan, meneekö tapaamaan naista. Sabrina ilahtuu, kun Aki saapuu tapaamaan häntä.

Aki on tullut tapaamaan Sabrinaa ja hämmästyy tämän ehdotuksesta viettää ystävällinen juttuhetki. Aki suostuu, ja kaksikolla on mukavaa yhdessä. Sabrina viettelee Akin suudelmaan.

Elina avautuu Susulle Tale-näystään. Susu vakuuttaa Elinan Tale-näkyjen johtuneen unenpuutteesta ja stressistä. Yksin kotona oleva Elina lohduttautuu olevansa turvassa Talen aiemmasta varoituksesta huolimatta, mutta kauhistuu, kun Talen valokuva putoaa itsestään lattialle.

Kalle iloitsee Monicalle uskovansa, että Lauri haikailee yhteen muuttoa. Kalle kiinnostuu, kun löytää Laurin paidan taskusta asuntomainoksen, ja Monica suostuttelee hänet lähtemään katsomaan asuntoa. Kalle ja Monica tyrmistyvät, kun asuntomainoksen osoitteesta löytyy upea kartano.

Lasse löytää Aaron työhuoneestaan. Lasse tarttuu Aarosta kiinni ja julistaa tämän talouspestin olevan ohi. Jutta ja Susu järkyttyvät, kun näkevät Lassen raahaavan Aaroa väkisin ulos sairaalasta. Jutta päättää antaa Lasselle potkut.

Jere havahtuu, ettei ole hetkeen viettänyt aikaa Ainon kanssa ja päättää järjestää naiselle eroottisen yllätyksen. Yllätys on mennä mönkään, kun Aino sattuu yhdessä Akin kanssa paikalle.

3935: Täällähän on tuttuja!
3936: Aki ja viettelysten iltapäivä
3937: Kiusallinen Jerektio
3938: Lasse saa pro mono-apua
3939: Aaro ja kaaratilanne

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja