Salkkarit-juonipaljastukset julki! Hahmo saa täysin yllättäen sairauskohtauksen

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Aaro on joutunut lukkojen taakse pimeään kirkkoon saatanallisen hahmon kanssa. Henkensä edestä pelkäävä Aaro huomaa pian, että hahmoja on kaksi ja kauhistuu, kun ei voi paeta. Aaro saa sairauskohtauksen ja alkaa menettää tajuntaansa. Tässä vaiheessa tummat hahmot paljastuvat tutuiksi naapureiksi.

Pietari päättää Jannen kannustamana unohtaa Ainon ja keskittyä Peppiin. Pietari pyrkiikin Pepin luo sopuisana, mutta pettyy, kun Aino on siellä kylässä. Aino esittää Pepin edessä reipasta ja ehdottaa, että kaksikko hautaisi sotakirveensä Pepin takia. Pietari on pakotettu suostumaan, mutta ärtyy uudestaan, kun Aino kuittailee hänelle taas salaa.

Pietari toivoo, että Janne vikittelisi Ainon, jotta Pietari pääsisi Ainosta itse eroon. Janne tekee työtä käskettyä ja onnistuu nostamaan kankeasti alkavan illan riehakkaaksi juhlinnaksi. Nelikko pelaa pullonpyöritystä, jossa jokainen valitsee vuorollaan totuuden tai tehtävän. Pietari tyrmistyy, kun Aino alkaa tanssia oman tehtävänsä aikana Jannelle viettelevää sylitanssia.

Gunnar saapuu Taalasmaille Ullan kutsumana ja tajuaa Ullan pakanneen kaikki hänen tavaransa matkalaukkuihin. Gunnar saa vastentahtoisen Ullan puhumaan kanssaan, mutta menee vaikeaksi, kun Ulla tivaa, onko Gunnar rakastunut Dahliaan

Osa 3522: Tahdon olla sulle hyvin hella.
Osa 3523: Pietarilla on siskojen yö.
Osa 3524: Oma koti Ullan kallis.
Osa 3525: Konsertto B-rapussa.
Osa 3526: Pilleri Kalleri pohjalle putosi.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tänä keväänä!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat