Mainos

Salkkareissa luvassa yllättäviä käänteitä – hahmo löytää järkyttävän yllätyksen!

0:44

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Eva alkaa Monican rohkaisemana uskoa, että Aaron illalliskutsu tarkoittaa oikeita treffejä. Eva pukeutuu iltaa varten Aarolta saamansa punaiseen pukuun, mitä Viola ja Nella hieman ihmettelevät. Eva saapuu treffeille ja lumoaa uudessa asussaan Aaron. Samaan aikaan Nella ja Viola löytävät Severin luona valokuvan, joka saa epäilemään Aaron motiiveja.

Alissa on vakuuttunut Camillan olevan hänen myrkytyksensä takana Lola lupaa pitää toipilas-Alissasta huolta, ja Alissa huojentuu, kun hänen ei tarvitse jäädä yksin. Akin epäilykset Camillaa kohtaan kasvavat ja hän kertoo uusista tiedoista myös Alissalle. Alissa saapuu yksin kotiin ja löytää kauhukseen järkyttävän yllätyksen.

Aki päättää, että Alissan on aika muuttaa hänen luokseen turvaan. Alissa jää pakkaamaan tavaroitaan, mutta hänen pakkauksen keskeyttää Peppi, joka ilmoittaa tulleensa Alissan luokse lääkintä-asioissa. Peppi yrittää antaa Alissalle b-vitamiinipistoksen, mutta jo valmiiksi pelokas Alissa säikähtää ruiskua ja kärttää Pepiltä, yrittääkö nainen tappaa hänet.


Pietari yrittää tehdä Taigan kautta vaikutuksen Peppiin.

Pietari kertoo Jannelle tapaavansa taas Taigan. Janne pelkää Pietarin jälleen möläyttävän jotain ja pilaavan välinsä Peppiin. Pietari ei aio mokata enää, vaan päättää voittaa Taigan puolelleen. Toisaalla Peppi ja Taiga kotiutuvat Rovaniemeltä. Peppi on onnellinen tyttärensä kyläilystä ja on valmis tekemään vaikka mitä kivaa tämän kanssa. Taiga on kuitenkin vierailustaan kärttyinen eikä hänen tuulensa piristy, kun Pietari tulee kylään. Peppi ja Pietari ovat luovuttaa Taigan suhteen, kun Pietari saa vihdoin hyvän idean Taigan voittamiseksi puolelleen.

Osa 3418: Syytön kunnes toisin nauhoitetaan.

Osa 3419: Pepillä on piikki auki.

Osa 3420: Eva on pukudraamakuningatar.

Osa 3421: Taalasmaan osakkeet ovat housussa.

Osa 3422: Kari, vaari ja tuplamummo.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja