Salkkarit-fanit huolissaan Sami Uotilan roolihahmon uusista käänteistä – pelkäävät pahinta: "Älä lopeta"

9:03
Sami Uotilalla on monta rautaa tulessa!

Aki Nikkistä Salatuissa elämissä esittävä näyttelijä Sami Uotila kertoo saaneensa sarjan intohimoisilta faneilta palautetta roolihahmonsa dramaattisesta käänteestä.

Salatut elämät -sarjan kausi alkoi Pihlajakadulla murheellisissa merkeissä, kun dramaattisen helikopteriturman tuhot alkoivat valjeta asukkaille.

Akia ja Camillaa kuljettanut kopteri syöksyi suoraan Talen ja Sannin auton päälle. Tällä hetkellä Aki ja Camilla ovat sairaalassa tajuttomina. Sarjan fanit ovat jo tehneet nyt nähtävistä käänteistä johtopäätöksiä ja osa pelkää, että Sami Uotila on jättämässä sarjan.

 Uotila kertoo saaneensa huolestuneita viestejä faneilta.

– Olen saanut paljon viestejä, että olet paras näyttelijä, älä lopeta. On tullut paljon kivoja viestejä ja paljon sillaisia, että fanit ovat huolissaan, että oletko lähdössä pois sarjasta, Uotila kertoo.

Uotila on näytellyt Nikkistä sarjan alusta alkaen. Miehen roolihahmolle helikopteriturmasta selviytyminenkin voi olla mahdollista.

– Kyllähän Aki taistelija on. Hän on kissa, joka putoaa aina jaloilleen. Veikkaan, että jossain vaiheessa Aki tuollaisesta helikopteriturmastakin tokenee. Voi olla, että meillä on aika ärhäkkä kaveri jossain vaiheessa, Uotila tuumii.

Uotila on tehnyt kesän ajan paljon töitä Helsingin kaupunginteatterissa, jossa harjoitukset siirtyivät keväältä loppukesään koronan vuoksi. Masked Singer -ohjelmassakin lauluääntään esitellyt näyttelijä esittää Päiväni murmelina -musikaalin pääroolia kolmen viikon välein.

– Oli ihanaa palata lavalle. Taiteellisesti haastavaa. Teattereilla on näinä aikoina muutenkin aika paljon haasteita. Katsomoita pidetään puolillaan. Olen ollut todella fiiliksissä! Pidän laulamisesta. Minulle näyttelemisessä se on yksi työkalu. Kiva, että voin ottaa laulurooleja vastaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja