Salkkarit-fanien into yllätti laivahenkilökunnan täysin: "Tätä en odottanut!"

Salatut elämät -tähtikaarti juhli sarjan synttäreitä 37:01
Salatut Elämät täytti 20 vuotta.

Salkkarit juhlii 20-vuotista taivaltaan juhlaristeilyllä. Laivan henkilökunta on ällistynyt fanituksen määrästä. 

Salatut elämät 20 vuotta -juhlaristeilyllä tiedettiin varautua innokkaisiin faneihin, mutta silti järjestelyjä on muutettu viime hetkillä valtavan kiinnostuksen takia. 

Viking Linen kehityspäällikkö Lotta Lindroos kertoo, ettei ole nähnyt koskaan urallaan vastaavaa fanitusta. Esimerkiksi tilaisuus, jossa yleisö pääsi näkemään juhlajakson ennakkoon oli huippusuosittu.

– Olen nähnyt laivalla Ruotsi-Suomi-otteluita ja jääkiekon finaalipelejä, mutta se katsojamäärä joka täällä nähtiin tänään, ne eivät ole lähelläkään sitä, Lindroos kuvailee häkeltyneenä. 

– Tämä mitä täällä on tapahtunut on ainutkertainen kokemus, tätä en odottanut. 

Koko matkan ajan sarjan uskolliset fanit ovat lähestyneet näyttelijöitä innokkaasti ja päässeet juttusille ja yhteiskuviin. Erikoisohjelmanumeroissa on ollut niin paljon innokkaita osallistujia, että esimerkiksi näyttelijöiden luotsaama ja tähdittämä Salkkarit-karaoke siirrettiin puolen tunnin varoitusajalla suurimpaan käytettävissä olevaan tilaan. 

Fanit ovat päässeet myös ammattilaisen kuvattaviksi tähtien kanssa. Lindroosin mukaan tätä varten palkattiin lopulta lisää kuvaajia, jotta mahdollisimman moni saisi unelmiensa otoksen.

Näyttelijät itse ovat jääneet poseeraamaan halukkaiden kanssa käytäville ohjelmanumeron loputtua, mistä Lindroos nostaa heille erityisesti hattua. 

– Luulen, että tämä on heillekin aika uusi tilanne, he eivät ole koskaan olleet tällä tavalla fanien saatavilla, hän pohdiskelee.

Lauantain aikana tiedossa on koekuvauksia, jossa kaikki halukkaat voivat kokeilla näyttelijäntaitojaan. Lindroos sanoo, että henkilökunnalla on jo varasuunnitelma takataskussa. 

– Minulle on vielä täysi mysteeri, onko näistä kahdestatuhannesta ihmisestä tosiaan jokainen tulossa ryntäyksellä sinnekin. Jos on, niin se on pakko nähdä. 

MTV Viihde seuraa Salatut elämät 20-vuotisjuhlaristeilyä paikan päällä koko risteilyn ajan. 

Lue myös:

    Uusimmat