Salkkarit-fani Minna: "Ensimmäiset selfiet on jo otettu!" - Salatut elämät -juhlaristeily käynnistyi riemukkaissa tunnelmissa

37:30
Salatut elämät täytti 20 vuotta!

Salatut elämät juhlii 20-vuotista taivaltaan näyttelijöiden ja satojen fanien kanssa. 

Salattujen elämien juhlaristeily käynnistyi odottavissa ja innokkaissa tunnelmissa. Täyteen varatulla risteilyllä sadat fanit pääsevät vihdoin tapaamaan suosikkinäyttelijänsä. 

Mukana on sarjan alkuperäisiä näyttelijöitä, kuten Maija-Liisa Peuhu, Pete Lattu ja Sami Uotila. Lisäksi laivalla juhlii joukko uudempia tähtiä sekä paluun tekevät näyttelijät Hanna Kinnunen, Emil Hallberg ja Monika Lindeman

Ensimmäisenä ohjelmassa on kutkuttava tilaisuus, jossa risteilyvieraat saavat kysyä Salkkarit-näyttelijöiltä kysymyksiä. Jo ennen tilaisuuden alkua paikalla on valtava joukko faneja. 

Minna, 50, on matkannut paikalle Hausjärveltä poikansa Leevin, 20, kanssa. 

– Olen aivan armoton Salkkarit-fani ja ensimmäiset selfiet on jo otettu, Minna sanoo ja esittelee kännykästään yhteiskuvia. 

Erkki, 60, risteilee yhdessä vaimonsa kanssa. Pohjanmaalaispariskunta on seurannut Salattuja elämiä "toistakymmentä vuotta" ja jaksot tulee katsottua lähes joka ilta. Parasta on sarjan ajankohtainen aihemaailma. 

– Se vain on tätä päivää!

Ossi, 27, nappasi käytävällä yhteiskuvaan kanssaan Camilla Mustavaaraa esittävän Nora Rinteen ja iloitsi tilaisuudesta kohdata suosikkinäyttelijöitä. 

– Onhan siitä aikaa kun tämä risteily on varattu, kyllä tätä on odotettu ja vihdoin ja viimein tämä päivä koitti, Ossi kertoo. 

Jenni on saapunut ystävänsä Johannan kanssa juhlistamaan sarjaa, jonka jokainen jakso on katsottu. 

– Katsoin jo ennakkoon tämänkin päivän jakson, ettei jää perjantain jakso väliin, Jenni nauraa. Fanille lempinäyttelijöiden kohtaaminen on erityinen kokemus. 

– Kyllähän tämä on juhlahetki!

MTV Viihde seuraa Salatut elämät 20-vuotisjuhlaristeilyä paikan päällä koko risteilyn ajan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja