Salkkareissa vieraillut Tiia Weckström nappasi itselleen ison mystisen roolin: "Olen todella innoissani"

27:32
Katso Salatut elämät -sarjan juhlalähetys suoraan kulisseista!

Salkkareiden työryhmä on Tiia Weckströmille entuudestaan tuttu.

Näyttelijä Tiia Weckström on uuden haasteen edessä, kun hän hyppää näyttelemään isoon rooliin ikonisiin Salkkareihin. Sarja on Weckströmille ennestään tuttu, sillä hänet on voinut bongata jo aikaisemmin kahdesta pienemmästä roolista.

– Olen todella innoissani päästessäni syventymään yhteen hahmoon ja kehittelemään häntä eteenpäin. Tämä on ihan unelmatilanne, että pääsen tekemään pidempiaikaista roolia, Weckström iloitsee MTV Uutisille.

Lisäksi Weckström opiskelee kansanopistossa Tampereella näyttelijäntyötä. 

Uudesta roolistaan Weckström ei paljasta vielä paljoakaan, mutta jotain suurta on hänen mukaansa tiedossa.

– Meillä oli ensimmäinen kuvausviikko ennen joulua, jolloin pääsin tutustumaan hahmooni ja tiimiimme paremmin. On ollut todella tervetullut olo ja siksi on myös ollut mukava hypätä sarjaan. Koen päässeeni kunnolla porukkaan välittömästi.

Weckströmin taustajoukot ovat olleet niin ikään innoissaan näyttelijälupauksen uudesta roolista. Hahmon yksityiskohdat selviävät kuitenkin heillekin vasta myöhemmin, joten odotusta on ilmassa.

– Perheeni on todella innoissaan tästä. Heti, kun sain tietää roolistani, soitin vanhemmilleni. Se oli todella ihanaa ja he ovat olleet äärimmäisen kannustavia. 

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja