Mystisen Hani Laitelan saappaisiin hyppää näyttelijä Ronja Alatalo – tapasi "ruutuveljensä" ensimmäisen kerran jo lapsena

0:24
Katso videolta, miten Ismo ja Kalle Laitela tapaavat Hanin!

Salatut elämät -fanit saavat vihdoin tietää kuka on mystinen Hanne "Hani" Laitela.

Salatut elämät -sarjan kevätkausi käynnistyy MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa maanantaina 23. tammikuuta. Heti kevätkauden alkajaisiksi katsojat saavat vihdoin tietää kuka on jo pitkään Pihlajakadun asukkien puheissa pyörinyt Hanne "Hani" Laitela.

Ismon siskopuolen Hanin saappaisiin hyppää näyttelijä Ronja Alatalo, 23. Hän on tähdittänyt aikaisemmin muun muassa musikaaleja sekä Ylen Uusi Päivä -tv-sarjaa. Lisäksi Alatalo on työskennellyt muusikkona ja tanssinopettajana.

Alatalo kuvailee olevansa intohimoinen, innostuva ja utelias luonnonlapsi, josta löytyy myös esiintymisen siivittämästä "glamourelämästä" nauttiva puoli.

– Nimeni on Ronja Aurora, ja äitini sanoo, että se on hyvä yhdistelmä prinsessaa ja ryövärintytärtä, ja sellainen kyllä koen olevanikin, hän kertoo.

Alatalo haki alun perin näyttelijäksi Rantabaari-sarjaan, jonka koekuvauksissa hän kävi monta kertaa. Näyttelijä kertoo, ettei hän ollut edes ajatellut hakevansa Salkkareihin, kunnes sai viime syksynä yllättävän puhelun, jossa tarjottiin mahdollisuutta hypätä mukaan Pihlajakadun käänteisiin.

– Uskon elämässä tosi suuresti tarkoitukseen ja sellaiseen tiettyyn johdatukseen. Tämä sopii siihen kuvaan loistavasti, näin tämän kuuluikin mennä, hän sanoo.

Alatalo kertoo roolihahmonsa Hanin olevan voimakastahtoinen, oman arvonsa tunteva henkilö, joka tulee sekoittamaan Pihlajakadun pakkaa kiitettävästi. 

– Tulipunaiset huulet, viininpunainen auto, öljyiset maiharit ja nahkatakin hihassa ässä jos toinenkin, hän kuvailee hahmoaan.

Alatalo kuvailee Salkkareihin hyppäämisen olleen jännittävää ja innostavaa, uutta mutta toisaalta tuttua ja turvallista. Hän kertoo olevansa kiitollinen ja innoissaan uudesta työstään. 

Alatalo esittää suuret kiitokset Kallea esittävälle Pete Latulle ja Ismoa esittävälle Esko Koverolle siitä, että nämä ovat tehneet hänen olonsa valtavan tervetulleeksi Salkkareihin.

– On ollut todella ihanaa astua Laitelan perheeseen. He ovat tukeneet minua kollegoina hirveästi tässä alussa, kun tahti on kova, Alatalo kertoo.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Alatalon ja Koveron tiet kohtaavat. Kaksikkoa yhdistää Tampereen Pispala, jossa he asuivat miltei naapuritaloissa Alatalon ollessa pieni.

– Esko Kovero on Pispalasta, ja minäkin olen siellä asunut ja kasvanut lapsuudessani. Kovero on kuulemma minut ensimmäisen kerran nähnyt hyvin nuorena, Alatalo kertoo.

– Hän on ollut puheissa vähän niin kuin semmoinen naapurin setäni. Emme ole tunteneet kovin hyvin, mutta kyllä minä olen aina hänet tiennyt, hän jatkaa ja lisää, ettei olisi koskaan uskonut naapurin sedästä tulevan hänen "tv-veljensä".

Salatut elämät palaa ruutuun MTV3-kanavalle ja MTV Katsomoon 23.1. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja