Mainos

Salkkareissa Hanna Salinia näytellyt Tarja Omenainen palaa Pihlajakadulle: "Fiilis on sellainen, että..."

4:26

Pihlajasadun uudella kaudella nähdään mukana klassikkohahmo Hanna Salin.

Salattujen elämien vaihtoehtoiseen todellisuuteen sijoittuva Pihalajasatu palaa kesällä uuden kauden voimin. Mukana on myös Hanna Salinin roolista vuosituhannen vaihteessa tunnetuksi tullut Tarja Omenainen.

Vuonna 2003 Salatuista elämistä poistunut Omenainen on pitänyt paluuta vanhoihin lavasteisiin vanhojen tuttujen näyttelijöiden kanssa pitkästä aikavälistä huolimatta varsin luontevalta.

– Me tässä ollaan vitsailtukin muiden näyttelijöiden kanssa, että fiilis on sellainen, että me nyt jatketaan siitä mihin me jäätiin, kun me lopetettiin, Omenainen hehkuttaa.

Paluu on ollut luonteva siitäkin huolimatta, että kuluneet vuodet ovat muuttaneet paljon jokaista sarjan parissa aikanaan työskennellyttä näyttelijää. Silti kulut aika ei näkynyt, kun vanha porukka alkoi jälleen työntekoon.

– Kyllä vuodet ovat hioneet meitä. Tuntui siltä, että vuodet tässä välissä vain haihtuivat, juttu luisti ja yhteistyö sujui todella hyvin, 

Kaikki eivät ole jatkaneet uraansa viihdealalla, esimerkiksi Omenainen on työskennellyt toimittajana jo 13 vuoden ajan.

– Olen paikallisessa sanomalehdessä töissä, monen näköisä juttuja saadaan kirjoittaa sellaisessa lehdessä. Se on kivaa ja monipuolista, Omenainen hymyilee.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja