Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Siljaa Salkkareissa aikoinaan näytellyt Jonna Keskinen on uskomattoman upea ilmestys – katso tuoreet kuvat!

Salkkareissa Silja Salinin roolissa aikoinaan nähty näyttelijä Jonna Keskinen on vuosien saatossa kasvanut upeaksi kaunottareksi.

Moni muistaa Jonna Keskisen Silja Salinin roolista 2000-luvun taitteesta. Tuolloin juuri täysi-ikäistynyt näyttelijä on tätä nykyä upea ilmestys – ja hänet päästään näkemään Pihlajasatu-sarjassa tulevana kesänä.

Keskinen tuli tutuksi topakan Siljan roolista. Hänellä oli tapana teineille tuttuun tyyliin näyttää sarjassa usein nyrpeää naamaa. Myös tulevalla Pihlajasatu-kaudella Keskinen nähdään kiukuttelemassa.

Pihlajasadun rooleissa nähdään muitakin tuttuja näyttelijöitä Salkkareiden 20-vuotisen matkan varrelta. Tuttuihin Salkkarit-rooleihinsa palaavat Timo Jurkka, Jouko Keskinen, Tuomas Kytömäki, Jutta Lehtinen, Johanna Nurmimaa, Tarja Omenainen, Sannamaija Pekkarinen, Jaana Saarinen ja Venla Saartamo.

Ulla ottaa esiin kristallipallonsa ja auttaa Aleksia (Kytömäki) näkemään, millaista tämän elämä olisi ollut, jos Hanna (Omenainen) ei olisi kuollut. Aleksi on menossa naimisiin rakastamansa Hannan kanssa, mutta Hannan tunteet ovat kovin moninaiset. Jukan (Keskinen) ja Maaritin (Saarinen) avioliitto vetelee viimeisiään, mikä pahentaa Maaritin alkoholiongelmaa. Aleksin sisko Silja (Keskinen) taas ei ole aikuistunut lainkaan, vaan on oma kiukutteleva itsensä, mistä saa osansa hänen paras ystävänsä Miia (Saartamo). 

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja