Salkkareiden puhuttavimman hahmon keväässä yllätyskäänne – näyttelijältä lupaava paljastus: "Rytinä kyllä jatkuu"

2:25
Näyttelijä Hanna Kinnunen lupaa, että sallamainen rytinä jatkuu – yksi käänne mullistaa hahmon kevään. Mistä on kyse? Katso video!

Näyttelijä Hanna Kinnunen kertoo, että hänen Salkkarit-hahmonsa Salla Mattilan kevääseen mahtuu yllättäviä käänteitä ja rytinää.

Salatut elämät -sarjan puhutuimpiin hahmoihin lukeutuva Salla Mattila palasi viime syksynä melkoisella rytinällä Pihlajakadulle. Sallan näyttelijä Hanna Kinnunen iloitsee siitä, että hahmo on tällä kertaa pysytellyt mukana suosikkisarjan käänteissä jo pidemmän aikaa.

Kinnunen jätti Salkkarit vuonna 2010 ja on sen jälkeen tehnyt ennen viime syksyä lyhyemmän visiitin sarjaan.

– Salla on tyyppi, joka on kulkenut selkärangassani mukana myös kaikki nämä välivuodet. Nyt Salla on raivannut itselleen oman paikkansa Pihlajakadulta jälleen kerran ja sallamainen rytinä kyllä jatkuu, Kinnunen lupaili helmikuussa MTV Uutisille antamassaan haastattelussa.

Näyttelijä kertoo, että Sallasta tulee paljon kyselyjä. Fanit kysyvät toistuvasti etenkin yhtä asiaa.

– Jos miettii, millaisia viestejä Instagramissa tulee Sallaan liittyen, niin yleensä ihmetellään, että miten sinä olet niin erilainen kuin Salla, Kinnunen kertoo.

Näyttelijän mukaan yhtäläisyyksistä roolihahmoon on kyselty aina, mutta Instagramin myötä ihmisten käsitys on muuttunut.

– Se on ollut aina yleisin kysymys, miten paljon samaa minussa ja Sallassa on, ja nyt ihmiset on hoksanneet tosissaan sen, etten ole sama ihminen, Kinnunen havainnollistaa ja tunnustaan tilanteen olleen takavuosina toisenlainen.

– On se nyt aika erilaista kuin silloin vuosia sitten, kun minut ja Salla sekoitettiin. Minusta se on kivaa senkin takia, että ihmiset suhtautuvat ehkä aiempaa rennommin myös Sallaan. On ollut ihanaa saada viestejä, joissa kerrotaan, miten ihanaa on, kun Salla on tullut takaisin ja että vedet silmissä on saanut nauraa.

Kinnunen nostaa haastattelussa alkavalta keväältä etenkin yhden käänteen, joka tulee vaikuttamaan merkittävästi Sallan kuvioihin.

– Uskon, että lopulta katsojat yllättyvät, hän sanoo salaperäisesti.

Millaisesta käänteestä on oikein kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja