Salkkareiden nuorisoporukka saa vahvistusta! 17-vuotias Akseli Sarvilinna päätyi rooliin sarjaa tähdittävän ystävänsä innoittamana

Akseli Sarvilinna saapuu tähdittämään Salattuja elämiä.

Salatut elämät -sarjaan saapuu uusi kasvo, kun Vertti saapuu vahvistamaan Pihlajakadun nuorisoporukkaa. Vertin rooliin hyppää 17-vuotias lukio-opiskelija Akseli Sarvilinna.

Vertin rooli on Sarvilinnan ensikosketus näyttelemiseen. Hän päätyi mukaan Salattuihin elämiin ystävänsä, sarjasta Matiasta esittävän Elmeri Ylä-Raution innoittamana.

– Rakas ystäväni Elmeri Ylä-Rautio vinkkasi minulle, että olisi tämmöinen rooli, johon haettiin näyttelijää. Ajattelin, että kannattaa hakea. Sitä kautta koekuvauksiin ja sieltä päädyin Salkkareihin, Sarvilinna kertoo MTV Uutisille.

Sarvilinna kuvailee Vertin olevan urheilullinen, sosiaalinen ja ehkä jopa jossain määrin hieman ylimielinen tyyppi. Vertti on Erikan, Matiaksen, Lailan ja muiden Salkkarit-nuorten koulukaveri.

Sarvilinna kuvailee saaneensa Salkkarit-työryhmältä heti lämpimän vastaanoton.

– Tuntuu, että aina kun menen kuvauksiin, niin on hyvä meno. Koskaan ei ole semmoista päivää, että kaikki valittaisivat maanantaista tai huonosta päivästä. Minut on otettu tosi lämpimästi vastaan, hän sanoo.

Sarvilinna kertoo, että kameran eteen ensimmäistä kertaa astuminen tuntui jännittävältä, joskin koekuvaukset olivat nuorukaisen mielestä vielä astetta jännittävämmät.

Sarvilinna uskoo esimerkiksi koulukavereidensa olevan ihmeissään ja yllättyneitä siitä, että hän on mukana suosikkisarjassa.

– Minulla kun ei näyttelijätaustaa ole. He tulevat varmasti miettimään, että miten ihmeessä olen tänne päätynyt. Varmasti tulee paljon kysyttävää, hän nauraa.

Sarvilinna uskoo ohjelman mukanaan tuoman näkyvyyden olevan hänelle uudenlainen kokemus. Sen kummemmin hän ei ole kuitenkaan asiaa pohtinut.

– Aika näyttää, hän tuumaa. 

Salatut elämät ma-to MTV3-kanavalla klo 19:30 ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat