Salkkareihin uusi hahmo! Henrikin pikkusiskon Erikan saappaisiin hyppää 17-vuotias Aida Fanfani

Videolla Erika Ekholmin rooliin hyppäävä Aida Fanfani kertoo kolme faktaa itsestään! 0:30
Videolla Aida Fanfani kertoo kolme faktaa itsestään!

Aida Fanfani hyppää Salkkareihin esittämään Henrikin pikkusiskoa Erika Ekholmia.

Salatut elämät -sarja saa uuden hahmon, kun Henrikin teini-ikäinen pikkusisko Erika Ekholm saapuu Pihlajakadulle tapaamaan veljeään. Erikaa hyppää esittämään 17-vuotias Aida Fanfani.

Fanfani kertoo MTV Uutisille, että Erika saapuu Pihlajakadulle itsevarman oloisena, mutta todellisuudessa hahmo kamppailee omien ongelmiensa kanssa. 

Parhaillaan lukiossa toista vuotta opiskeleva ja trampoliinivoimistelua maajoukkueessa harrastava Fanfani päätyi hakemaan näyttelijäksi Salkkareihin ystävän kanssa käydyn keskustelun innoittamana. Kaksikko jutteli näyttelemisestä, kun ystävä heitti Fanfanille, että hänen pitäisi hakea seuraavaksi roolia Salkkareista. 

– Ajattelin, että voisin katsoa, onko Salkkareissa jotain castingia. Siellä oli haku meneillään 15–17-vuotiaille. Laitoin hakemuksen ja sen jälkeen oli kolmet koekuvaukset, näyttelijä kertoo.

Rooliin hyppääminen on ollut Fanfanin mukaan uutta ja jännittävää, mutta hauskaa. Hän kokee sopeutuneensa Salkkareiden työporukkaan hyvin.

Fanfani on joutunut pitämään roolinsa salassa tähän saakka, ja se on tuntunut aika-ajoin vaikealta.

– Vähän salaperäisesti lähden koulusta vähän aiemmin ja treenikaverit kyselevät, että enkö ole tänään treeneissä. Olen sanonut, että en tänään. He tietävät, että teen näyttelijänhommia, mutta en ole sen tarkemmin voinut kertoa, hän sanoo.

Näyttelijä uskoo, että esimerkiksi hänen lähipiirinsä ja koulukaverinsa saattavat ensi alkuun hämmentyä hänen uudesta roolistaan.

– Mutta eivätköhän he ole ihan iloisia puolestani. Ehkä vähän hassua katsoa sitten sarjaa, kun siellä on tuttu naama, hän pohtii.

Fanfani haaveilee kansainvälisestä näyttelijänurasta. Hän sanoo puhuvansa englantia miltei paremmin kuin Suomea, sillä toinen hänen vanhemmistaan on italialainen, ja perheen kotikielenä toimii englanti.

Fanfani kertoo jutelleensa äitinsä kanssa etukäteen julkisuudesta ja näkyvyydestä, joita Salkkarit-rooli voi tuoda tullessaan. Äiti on ohjeistanut tytärtään olemaan lukematta ja huomioimatta mahdollisia negatiivisia kommentteja. 

– Mutta sehän voi olla ihan kivaakin, että somessa voi olla yhteyksissä fanien kanssa, hän sanoo. 

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat