Salkkareiden kausi päättyy ampumiseen – muistatko nämä dramaattiset päätökset?

Salkkareiden kauden päätösjakso 22.6. MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 0:25
Salkkareiden kevätkausi huipentuu dramaattiseen päätöskohtaukseen!

Salatut elämät -sarjan kevätkauden dramaattinen päätösjakso on katsottavissa C Moressa torstaina 18. kesäkuuta. 

Salatut elämät -sarjan kevätkausi huipentuu dramaattisiin käänteisiin, kun keskiviikkona 22. kesäkuuta nähtävässä jaksossa nähdään ampuminen. Katso esimakua videolta! 

Sarjassa on nähty hurjia loppukohtauksia myös aiemmin. Yksi ikimuistoisimmista päätöksistä nähtiin keväällä 2009, kun ravintola Kentaurissa räjähti kesken Ismon ja Sallan hääjuhlien.

Räjähdyksessä kuoli Juulia Autio ja useat Pihlajakadun asukkaat loukkaantuivat pahoin tuhoisassa onnettomuudessa.

Vuonna 2021 Salkkarit-päättyi dramaattisesti helikopterionnettomuuteen. Camilla vaipui koomaan vuonna 2020, kun hän ja Aki Nikkinen joutuivat hääpäivänään helikopterionnettomuuteen. Vasta avioitunutta pariskuntaa kuljettanut helikopteri rysähti Talen ja Sannin auton päälle kohtalokkain seurauksin. Onnettomuus vaati kolme kuolonuhria: Talen, Sannin ja näiden Ilja-pojan.

Salkkareiden kevätkausi päättyy dramaattisiin tunnelmiin 1:34

Mariannan ja Raakelin kaksoisitsemurha

Mariannan ja Raakelin tarina saa traagisen päätöksen, kun äiti ja tytär poistuvat dramaattisesti sarjasta. 

Mariannan ja Raakelin tarina oli ollut alusta asti tummasävyinen. Raakel syytti Mariannaa toisen tyttärensä Johannan kuolemasta. Johanna hukkui ammeeseen lapsena, kun Mariannan piti vahtia tätä. 

Johannan kuolema vaikutti sekä Mariannan ja Raakelin mielenterveyteen. Molemmat olivat olleet mielisairaalassa tapauksen vuoksi.

Eliaksen murhasta vangittu Marianna yllättyy, kun hänen äitinsä riensi pelastamaan hänet. Kaksikko ajaa meren rantaan ja Marianna sai tietää äitinsä suunnittelevan kaksoisitsemurhaa. Raakel sai Mariannan näkemään elämisen tuskan, ja loppukohtauksessa kaksikko käveli mereen ja hukuttautuu yhdessä.

Lentokonekaappaus ja pakkolasku Siperiaan

Kuulien perhe joutui salaperäisen vainoajan kohteeksi. Vainoaja kiristi perhettä, ja alkoi ahdistella myös Peppiä sen jälkeen, kun Peppi oli saanut tietää olevansa raskaana. Myöhemmin paljastui, että vainoaja Heiskanen, Korpin poika oli lymyillyt Pepin ja Sergein kodissa salahuoneessa. Myöhemmin Heiskanen sai huijattua ja kidnapattua koko joukon lentokoneeseen. Heiskanen myrkytti pilotin. Lopulta kone teki pakkolaskun Siperiaan Helena koneen ohjaimissa.

Joukko löysi erämaasta mökin, jossa he joutuivat koville, kun ruuat loppuivat. Joukko luuli jo pelastuneensa, kun mökin ylle ilmestyi helikopteri. Helikopterissa oli kuitenkin Heiskanen, joka ampui Sebastiania selkään. Peppi synnytti lapsen Heiskasen uhatessa muita aseella. Heiskanen sitoi Kuulat ja uhkasi polttaa nämä elävältä. Seppo kuitenkin saapui paikalle viime hetkellä, ampui Heiskasen, ja joukko sai hälytettyä apua.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat