Salkkareiden juonipaljastuksia! Hahmo joutuu tukalaan tilanteeseen – kohtaa hyväksikäyttäjänsä

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Kari yrittää näpäyttää Sallaa Kiiran avulla, mutta Salla ei hermostu. Kari hölmistyy. Yksin päästyään Salla antaa raivonsa näkyä. Salla näkee Kiiran uudestaan Karin kanssa, mutta heti sen jälkeen myös Tomin seurassa. Salla hämmästyy tajutessaan, että Kari ja Kiira eivät ehkä seurustelekaan.

Miralle tulee olo kuin joku tarkkailisi häntä. Viola saa kultansa rauhoittumaan. Viola kertoo Aarolle, että Miki kävi Matin puheilla. Mira joutuu saunassa tukalaan tilanteeseen. Viola yrittää saada Miran hakemaan poliisilta apua, mutta Matin kostoa pelkäävä Mira ei suostu.

Aino kiristyy, kun unohtuu tuijottamaan Tomia, joka kiusoittelee Ainoa tahallaan. Tomista eroon haluava Aino saa Jeren innostumaan ajatuksesta, että he etsivät itselleen oman asunnon.

Myöhemmin Aino törmää päättäväiseen Tomiin ja tyrmistyy, kun Tomi uhkaa kertoa kaiken heistä Jerelle. Ainon pasmat menevät sekaisin, kun Tomi ilmoittaa rakastavansa häntä.

Marika häkeltyy, kun Ismo tarjoaa Marikalle töitä kaupasta. Marika pyytää Ismolta saada miettiä tämän työtarjousta, sillä pohtii salaa Mikin takia, olisiko parempi lähteä Pihlajakadulta pois.

Dahlia soittaa Aarolle videopuhelun, mikä tekee Jutan mustasukkaiseksi.

Nella kyseenalaistaa tunteensa Henrikiä kohtaan ja päättää kuunnella itseään. Nella päättää samalla myös pysyä kaukana miehistä. Hän menee palauttamaan lainaamansa kirjan Kristianille, mutta unohtaa päätöksensä täysin ja päätyy suutelemaan opettajaansa.

Kalle päättää hakea uutta työpaikkaa, mutta möhlii hakemuksensa liittämällä siihen eroottisen kuvan itsestään.

4032: Salla ja karjulan kunnaat
4033: Ismo huutaa uraa
4034: Kysy Akilta
4035: Herraa hyvää liitä
4036: Koulupukki suukon sai


Salatut elämät jatkuu ensi viikolla normaalimittaisilla jaksoilla arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja