Salkkarit-paljastukset julki! Hahmo aikoo toimia ennen kuin on liian myöhäistä – ehdottaa pikahäitä

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Aaro kuulee Ismolta, että Jutta on jo uhkaillut Kallea videollaan. Hän lupaa Ismolle, että selvittää asian Jutan kanssa.

Noelin huumaama Elina onnistuu salaamaan harha-aistimuksensa muilta perhelounaalla. Elina yrittää uskoutua ongelmistaan Karille, mutta muuttaa kuitenkin mielensä. Elina tapaa Robinin avautuakseen ongelmistaan.

Nellalle kostoa hautovat Henrik sekä Aino harmittelevat, ettei heillä ole todisteita Kristianin ja Nellan suhteesta. Nella ja Kristian päätyvät viettämään päivää yhdessä, ja kaksikon välit lämpenevät. Kaksikko on juuri aikeissa suudella, kun heidät yllätetään.

Marika helpottuu, kun hän saa hälvennettyä Susun epäilykset. Miki puolestaan mykistyy, kun Aki tekee tälle yllättävän ehdotuksen.

Viola, Mira ja Nella uskovat Kiiran pysyneen erossa Matista ja toivovat, että keksivät keinon panna Matti vastuuseen teoistaan. Viola ja Mira huolestuvat, kun näkevät Matin puhumassa vihaista ääniviestiä.

Valheet salaava Aino yrittää keskittyä rakastamaan Jereä, joka luulee olevansa Ainon kanssa kihloissa. Sallalle Jere-tilannetta päivittelevä Cindy tuskastuu, ettei tiedä milloin Jeren muisti palaa ja saako hän enää miestä itselleen.

Aino aikoo toimia Jeren suhteen, ennen kuin tämä saa muistinsa takaisin. Jere yllättyy, kun Aino ehdottaa, että he menisivät naimisiin jo huomenna. 

Jaksot:

4057: Harhain terveisin, Noel Taalasmaa.
4058: Aaro vetää hirveät kännyt.
4059: Miki löytää elämän karkoituksen.
4060: Kaasoa, Mira ja Viola!
4061: Häällä kuin häällä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja