Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Lasse herää leikkauksen jälkeen raivon vallassa

0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Sanni tappelee Tiinan kanssa, kunnes Rasmus katoaa. Riitelevät naiset huomaavat Rasmuksen kadonneen ja etsivät lasta yhdessä. Rasmus löytyy, mutta Tiina pysyy kovana ja käskee Sannia jättämään heidät rauhaan.

Ulla ja Benjamin panevat merkille, että Kari on paremmalla tuulella ja nauttii työnteosta. Ulla näkee Karin ja Iidan yhdessä ja kummastuu. Kari joutuu valehtelemaan äidilleen, että Iida on hänen tyttöystävänsä.

Jiri ja Linda hermoilevat Lassen ja Aaron leikkauksia. Susu johtaa operaatioita ja onnistuu siirtämään Aaron munuaisen Lasselle. Linda, Dahlia, Viola ja Mira kerääntyvät odottamaan Aaron havahtumista. Aaro herää ja on kunnossa. Toisaalla Sieviset odottavat Lassen virkoamista.

Dahlia, Linda ja Viola hämmästyvät, kun kuulevat, että Lasse on herännyt ja on raivon vallassa. Linda menee selvittämään asiaa, mutta poissa tolaltaan oleva Aaro häätää tämän ulos huoneestaan.

Kari tuo Iidan Ullan päivällispöytään. Iida ei kuitenkaan kykene pysymään hiljaa, kun hän todistaa, miten Kari käyttäytyy äitinsä seurassa. Iida paljastaa koko seurueelle, että on Karin terapeutti.

Ulla tajuaa hyysänneensä Karia liikaa ja ilmoittaa, että siihen tulee muutos. Ulla pohtii Ismon kanssa Karin saamattomuutta. Ulla saa idean, kun kuulee Kallen asunnon olevan tyhjillään.

Camilla pyytää kuulla Noelilta, mikä heidän suhteensa meni pieleen. Camilla murtuu Noelin edessä.

Sampo, Noel ja Aino ovat viettäneet iltaa yhdessä. Miehet jatkavat baariin, mutta humalainen Aino tunkeutuu vastentahtoisen Samulin huoneeseen ja ilmoittaa kaivanneensa miestä. Aino tulee torjutuksi ja samalla hän saa kuulla, että Elina ja Samuli seurustelevat. Sydänsuruinen Aino päättää etsiä lohdutusta toisaalta.

Jutta harkitsee laittavansa Ismolle tai Lasselle viestiä, mutta päättää olla lähestymättä kumpaakaan miestä. Ismo saapuu yksin kotiinsa ja järkyttyy, kun löytää sieltä Jutan.

3786: Kariterapiaa
3787: Voi Lasse, Lasse, Lasse
3788: ¡Adíos, avio!
3789: Jutta on Ismon hiippakivi
3790: Ismo heittää vaatteet pois

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja