Salkkareiden juonipaljastukset julki! Huijari huumaa Aki Nikkisen – yrittää murtautua miehen tietokoneelle

Salatut elämät -sarjassa on jälleen luvassa yllättäviä käänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Lasse tulee mustasukkaiseksi, kun näkee Jutan muuttavan Ismon luo. Jiri kehottaa Lassea unohtamaan kaksikon ja siirtymään eteenpäin elämässään. Lassesta kuitenkin tuntuu, että Jutta ja Ismo seuraavat häntä joka paikkaan.

Ressu järjestää viiniesittelyn majatalossa. Hänen tietämättään myös Aki ja Sanni saapuvat paikan päälle. Aki Nikkiseksi tekeytynyt Ressu pettyy, kun hänen asiakkaat ilmoittavat olevansa maksun suhteen yhteydessä tähän sähköpostitse.

Victoria menee treffeille hänelle tuntemattoman miehen kanssa. Kaksikko päätyy läheisiin tunnelmiin. Myöhemmin Victoria tyrmistyy saadessaan viestin Samulilta.

Rahanahne Ressu päättää huumata Akin päästääkseen tämän tietokoneelle ja kiinni maksuihin.

Jutta ja Lasse sopivat pitävänsä etäisyyttä toisiinsa. Ismo puolestaan luulee, että Lasse inhoaa Juttaa ja yrittää saada kaksikon tulemaan toimeen keskenään.

Linda saa Karilta puhelun, että huumepomo aikoo ottaa heihin yhteyttä. Jiri hämmentyy, kun Noel ilmoittaa, että Linda ei olekaan töissä.

Mustavaarat ovat ottaneet uuden voiton yhtiökokouksessa. Se huolettaa Sabrinaa, joka avautuu huolestaan isälleen Ingvarille. Ingvar kehottaa Sabrinaa rauhoittumaan, sillä hänellä on suunnitelma.

Viola saa tietää Miran parisuhdestatuksen.

Jakso 3702: Ressu on Laitelan poika, lähes Aki siis itsekin
Jakso 3703: Victorian lempidrinkki on Himosa
Jakso 3704: Aki ja Anestesia Romanov
Jakso 3705: Jiri Gagarin, rosmonautti
Jakso 3706: Viola ja Mira liikennevaloissa

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat