Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Jengiläiset tähtäävät Salkkarit-hahmoa aseella

0:44

Salatut elämät -sarjassa on jälleen luvassa yllättäviä käänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Viola häkeltyy, kun Mira kiehnää tuntemattoman pojan kanssa. Hän pettyy, kun Mira kertookin olevansa hetero ja vapaa tekemään mitä tahansa.

Kalle pelästyy, kun Jutta ilmoittaa tietävänsä hänen juomisestaan. Mies ahdistuu, kun Jutta ilmoittaa ottavansa tämän juomisen esille töissä.

Gunnar järkyttyy, kun tajuaa, että hänen Ingvarilta saamansa kirje on totta. Camilla ja Dahlia alkavat uskoa, että sopu Ingvarin kanssa kannattaa Gunnarin vuoksi. Gunnar päätyy yllättävään ratkaisuun.

Kari saa puhelun huumepomolta ja käskyn tulla tapaamiseen. Benjamin näkee Karin hiippailemassa tapaamiseen ja päättää seurata tätä. Hän näkee kaksi jengiläistä, jotka tähtäilevät piilosta Karia aseillaan.

Ismo aikoo pitää pienet tuparit – ja kutsuu sinne ainoastaan Lassen. Hän iloitsee Kallelle, että Lasse varmasti pitää juhlien jälkeen Jutasta. Jutta valehtelee Ismolle, että inhoaa Lassea, jotta voi salata taannoisen ihastuksensa. Juhlissa Kalle yllättyy nähdessään Jutan ja Lassen läheisissä tunnelmissa.

Sanni muistelee perhe-elämäänsä ja mukavia hetkiä Talen kanssa. Myöhemmin hän päättää kutsua Talen kylään käyttäen Iljaa tekosyynään. Tale puolestaan saa kutsun myös Nellalta.

Jakso 3707: Gunnar ja velivelka
Jakso 3708: Lain parkoura tavoittaa Karin
Jakso 3709: Oma maa mansikka, zoo maa mustavaarakka
Jakso 3710: Aki on apukaija
Jakso 3711: Camilla on aivan systeerinen

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja