Salibandyn Helsingin MM-kisat siirtyvät ensi vuoteen

Suomessa pelattavat salibandyn MM-kisat siirtyvät joulukuulta järjestettäväksi vuonna 2021. Kansainvälinen salibandyliitto IFF päätti asiasta hallituksensa kokouksessa.

16 joukkueen MM-kisat oli tarkoitus pelata Helsingissä 4.-12. joulukuuta kuluvaa vuotta. Suomen salibandyliiton hallitus kuitenkin haki siirtoa kisoille koronaviruspandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten ja karanteenimääräysten takia. IFF vahvisti aikataulumuutoksen viime perjantain kokouksessaan.

Suomen salibandyliiton mukaan kisojen järjestämiseen liittyi liikaa uhkakuvia niin terveydellisen tilanteen kuin kilpailullisten ja taloudellisten riskien osalta.

– Koronavirukseen liittyvien riskien vuoksi ei ole vastuullista järjestää tänä vuonna kansainvälistä suurtapahtumaa, joka aiheuttaisi terveydellisiä riskejä kisoissa pelaaville joukkueille ja muille kisoihin osallistuville. Lisäksi emme voi olla varmoja joukkueiden mahdollisuudesta matkustaa Suomeen ja takaisin joulukuussa, kertoo MM-kisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

IFF vahvistaa vuoden 2021 MM-kisojen päivämäärät kokouksessaan 29. syyskuuta, jolloin ensi vuoden kilpailukalenteri saa sinettinsä. Tämän joulukuun MM-kisoihin jo ostetut liput kelpaavat myös ensi vuoden tapahtumaan.

Liput on mahdollista myös palauttaa, minkä vuoksi kaikkiin lipunostaneisiin tullaan olemaan yhteydessä lähipäivien aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja