Salattujen elämien juonipaljastuksia! Kartanoon vangitut Pihlajakadun asukkaat saavat vainoajalta kammottavan tehtävän

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Lasse ei tajua jäädä auttamaan Ismoa, joka makaa tällä kertaa rapussa, mutta, toisin kuin Lasse aiemmin, oikeasti loukkaantuneena. Henrik pelastaa Ismon pulasta.

Ismo on Lasselle katkera ja saa Sievisiä jo valmiiksi vihaavasta Henrikistä vankan tukijan. Ismo kokee Lassen jättäneen hänet heitteille ja uhkaa haastaa Lassen oikeuteen.

Humalainen Kari hermostuu, kun paikalle kutsutut alkoholiliikkeiden edustajat eivät jaksa kuunnella hänen jaarittelevaa esitystään. Salla yrittää pelastaa tilanteen raahaamalla Karin takahuoneeseen. Salla juottaa miehelle vettä ja tsemppaa tätä ryhdistäytymään. Kun kaksikko palaa salin puolelle paljastuu, että yleisö on häipynyt paikalta.

Aaro ja Jutta hämmästelevät, miksi Lauri on kaapannut heidät. Aaro ja Jutta tyrmistyvät löytäessään tajuttomat Mustavaarat kartanosta.

Ismo on uhannut Lassea oikeustoimilla. Lasse suuttuu ja poistuu, mutta liukastuu rapussa. Ismo hölmistyy tajutessaan, että Lasse liukastui samassa kohdassa kuin hän.

Salla häkeltyy, kun Cindy pyytää häneltä apua. Toisaalla Kari tuskailee Benjaminille ja Annalle, että Salla ja majatalo ovat pulassa hänen känniörvellyksensä takia. Cindy kertoo lähteneensä lahkosta ja haluavansa aloittaa uuden elämän Sallan avulla.

Tallinnassa lomalla oleva Nella pöllämystyy, mutta suostuu, kun Kristian lupaa viedä Nellan illalla syömään ja kutsuu tämän yökylään luokseen. Illalla Kristian alkaa huolestua, kun Nellaa ei kuulu treffeille. Toisaalla Nella, joka on alkanut salaa ahdistua lähentyneestä suhteestaan Kristianiin, saapuu Pihlajakadulle.

Kalle ei huomaa Laurin tuskastuvan salaa, kun Kalle kummastelee, ettei ole nähnyt Aaroa, Juttaa ja Monicaa vähään aikaan. Toisaalla kartanoon vangitut Mustavaarat, Aaro ja Jutta ahdistuvat entisestään, kun Lauri antaa heille kammottavan tehtävän.

3945: Lasse kävelee Ismon yli
3946: Salla ja diilinielu
3947: Hei äiti
3948: Miki ja kinakenkätyttö
3949: Uhrauksia

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja